Dotaz na výkon NTB
Re: Dotaz na výkon NTB
Doporučoval bych koupit ntb v nějakém lepším obchodě, před 7 lety jsem tam chtěl koupit pc a prodavač v Ostravě mi přišel jako analfabet, pc měl v popisu úplně něco jiného něž co mi pak tvrdil on.
Gigacomputer je vubec takova sverazna firma.
Treba tvrdit ze na zbozi doprodavane ze skladovych zasob je zaruka pouze 12 mesicu je nesmysl a takovyhle veci by se tam naslo mnohem vic.
Treba tvrdit ze na zbozi doprodavane ze skladovych zasob je zaruka pouze 12 mesicu je nesmysl a takovyhle veci by se tam naslo mnohem vic.
Já nevím, tak klidně desktop jestli by se dal sehnat výkonější s OS za těch 12k
To si myslím, že určitě, desktopy mají vždycky lepší výkon. Na to ale já nejsem, to musí poradit ostatní.
Mám rád kebab. | Youtube
Hmm, i tak díky :)
není to sice moc výkonné ale pořád výkonnější než ntb http://www.czc.cz/1g89mpt3mcj88bjrkkh2emi81g/seznam
Kupovat OEM verzi Windows 8.1 neni vyhodne - jen o 400 Kc vic a je krabicova verze.
A nedalo by se sehnat něco lepšího? Já nevím přijde mě to všecko jako takový srance za 0 výkonu a hodně pěněz :) 

není, ale nevím na čem bych ty 400 ubral, už tak jsem 500 přes limit.
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Pro 2014 20:07) ---
Lepšího? Za 15 000 a bez os by se dalo postavit něco lepšího. takhle když máš sestavu za 12000, tak ti os vezme 2500 a 9500 na komponenty to není nic moc.
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Pro 2014 20:07) ---
Lepšího? Za 15 000 a bez os by se dalo postavit něco lepšího. takhle když máš sestavu za 12000, tak ti os vezme 2500 a 9500 na komponenty to není nic moc.
Zasraný OS no, kámoši mi radali, že nemám ochuzovat počítač kvůli OS. Že si mám radši tam hodit nelegální, ale zas jsem slyšel z mnoha stran, že ty nelegální Wčka hodně zlobí, tak se vůbec nemužu rozhodnout :(
Nemám se moc čím chlubit, ale používám nelegální W7 a jde to perfektně, jediná vada je že si nemůžu nastavit wallpaper, ale funguje to a mě to nevadí. Radši si získej Windows ilegálně a ty 2 tisíce přihoď ke komponentům.
Mám rád kebab. | Youtube
Akorát se bojím bootu, přece jen, když je ten PC novej, tak aby se tam hned něco nepoškodilo, když je to nelegální.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 5078
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
03 úno 2025 17:53