Zdravím,
chtěl by jsem se zeptat zda nelze nějak eletrikarsky a nebo přechodnou ze starého konektoru do SE udělat vstup do USB a jack. do ipadu ???
Starý SONY ERICSSON konektor
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Starý SONY ERICSSON konektor
Myslíš na nabíjení? To by jít mělo. Vyfoť ten konektor.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
ne ja uz nemam sony ericsson a chtěl by jsem to pouzivat ...
-
- Pohlaví:
To si to tedy vysvětlil.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Jediná možnost je taková - napájet kabely na konektor SE a ty pak připájet na kontakty konektoru iP, což je těžko proveditelné, hlavně z vzhledové stránky
The ///M. The most powerful letter in the world.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kdo by se s tím dr..l když to stojí kolem stovky.
http://www.kasa.cz/kabel-connect-it-app ... wwodyUEARg
http://www.kasa.cz/kabel-connect-it-app ... wwodyUEARg
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zdravím potřebuji tento konektor převést na USB
-
- Pohlaví:
Tak ještě napiš jaký konektor je na druhé straně kabelu a k čemu to má sloužit. Pokud by to šlo udělat, pak jedině na nabíjení.
Jestli to správně chápu, pak je to datový kabel SE a ty chceš mít na obou koncích USB. V tom případě je to pitomost, jistě to lze udělat, ale USB hotový kabel tě přijde levněji a bez práce.
A buď od té dobroty a odpovídej na otázky! Nebo si to dej do servisu, tam ti to za peníze a bez otázek udělají!
Jestli to správně chápu, pak je to datový kabel SE a ty chceš mít na obou koncích USB. V tom případě je to pitomost, jistě to lze udělat, ale USB hotový kabel tě přijde levněji a bez práce.
A buď od té dobroty a odpovídej na otázky! Nebo si to dej do servisu, tam ti to za peníze a bez otázek udělají!
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já právě nevím, jak to mam přesně napsat a zda to vůbec jde, ale ja potřebuji, aby místo konektoru od SE bylo USB aby jsem to mohl i nadále pouzivat (jinak to musím prodat protoze mi to je k ničemu.
Potřebuji nějakou převodku aby z tohoto konektoru se stalo USB ... lze to provest a nebo ne?
Potřebuji nějakou převodku aby z tohoto konektoru se stalo USB ... lze to provest a nebo ne?
Koupis normalni kabel, tj. usb kabel od Sony Ericsson, ktery zkratis. Akorat to bude vypadat strasne a je to nesmysl no.
-
- Pohlaví:
Ale k čemu to chceš používat? Jasně že to jed, ale nový kabel koupíš za pár korun. Tento kabel je neprodejný, leda by někdo sháněk starý datový kabel k SE.
Jde o to co s tím chceš dělat?
http://www.alza.cz/hama-propojovaci-usb ... 389858.htm
Jde o to co s tím chceš dělat?
http://www.alza.cz/hama-propojovaci-usb ... 389858.htm
Chlapi podle mě chce předělat SE konektor těch repráku tak aby je mohl připojit k Iphonu 
Edit: Podle mě by to asi šlo, jde o to že ty reproduktory jsou napájeny přímo z baterky mobilu.

Edit: Podle mě by to asi šlo, jde o to že ty reproduktory jsou napájeny přímo z baterky mobilu.
Intel i5 4690K, Asus Maximus Ranger, Asus HD7970 Matrix, Kingston HyperX 8GB, Seasonic S12II-620, Seagate Desktop SSHD 1TB, Samsung Evo 850 250GB, Zalman Z9 plus.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jaký starý fotoaparát pro začátečníka? Příloha(y)
od HappyMental » 21 říj 2024 20:06 » v Vše ostatní (Off topic) - 11
- 4231
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
24 říj 2024 19:48
-
-
- 2
- 10778
-
od atari