BF2 ban
BF2 ban
Zdravim nedavno jsem si chtel po dlouhe dobe zahrat BF2 ale nejak mi to po netu neslo tak jsem si instnul BF2hub no a když jsem se na nejaky server připojil tak jsem mel priserne lagy (ping kolem 500) tak jsem to zkusil druhy den a to uz jsem take lagy nemel (ping kolem 20) ale kdyz jsem se pripojil na nejake serv ery tak 4 z 5 me to po nacteni hodilo zpatky do menu a napsalo nejakou chybu s tim ze jsem tam dostal ban nebo neco takoveho tak pls poradte cim to muze byt???
Re: BF2 ban
Nevím, jak Ty, ale já bych nehledal pomoc tady, ale řešil bych to na příslušném serveru. Vždy tam bývá někdo, s kým se o tom dá mluvit.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
me by zajmalo jak to udelat kdyz se na ty servery neostanu :)
jinak ale na ty servery kde mam ban tak na nekterych jsem jeste ani nebyl
jinak ale na ty servery kde mam ban tak na nekterych jsem jeste ani nebyl
Obávám se, že když se na ty servery nedostaneš, tak s tím nic moc neuděláš.
A jestli máš BAN na více serverech, nikdy se nedává bez příčiny a obvykle Ti sdělí, za co jej máš. Tak zkus přemýšlet.
A jestli máš BAN na více serverech, nikdy se nedává bez příčiny a obvykle Ti sdělí, za co jej máš. Tak zkus přemýšlet.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Otazka je, na co presne je ten ban - jestli na IP adresu, tak to lze schytat i za nekoho jineho.