//
Bohužel prozatím ne. Však jsem mu to připsal pod ten jeho komentář...
//Martab
Baverdall píše:Zdravím, začína mi odchádzať súčasne PC, potreboval by som zostaviť nové. Rozpočet je momentálne 7 000. Uvítal by som nejaký rozumný základ z ktorého by sa dalo odraziť a postupne dokupovať komponenty.
Martab píše:Laskavě se přestaň dohadovat, zadání zníBaverdall píše:Zdravím, začína mi odchádzať súčasne PC, potreboval by som zostaviť nové. Rozpočet je momentálne 7 000. Uvítal by som nejaký rozumný základ z ktorého by sa dalo odraziť a postupne dokupovať komponenty.
A tomu tvá sestava neodpovídá, o herní sestavě nepadlo ani slovo a u tvé sestavy se nedá prakticky nic vylepšovat kdyžto sestava od Michaela850, nebo Marfyho je mnohem lepší a lze upgradovat jak je libo a ve všech ohledech je dostatečně dimenzovaná...
tomas561 píše:...Úplně v pohodě si časem koupí základní desku AM3+ s procesorem FX-4300 a nebo FX-6300.
Michael850 píše:Prosím Tě rači nic nepiš AMD procesory jsou na nic a takové deaily si strč za klobouk tak někdy přidá grafiku a zahraje si o dost líp a nevím jak bude hrát FC s tou R7kou
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 37 hostů