Dobrý den,
mám od srpna nový PC HALL3000 s Win8 a již jednou mi dělal problem, ale to se vyřešilo, občas se sekne, ale tak to neřeším. Ale dnes ráno se mi asi po 3 minutách práce restartoval, a zahlásilo mi to že něco chybí, atdatd ty kecy... Pro pozdější vyhledání tam byl kód chyby: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. Několikrát se to zmateně restartovávalo, pak jsem 7sekund podržel tlačítko a PC vypnul. Nyní, po obědě, jsem to skusil znovu a tentokrát při druhém restartu se podařilo, aby mě to hodilo do nějakého Menu. Dával jsem opravit atdatd. a napsalo mi to, abych vložil záložní disk (nebo co to chtělo, prostě disk s tim Win...). Než jsem ho našel, opět se PC restartoval.
Nějakým způsobem jsem se opět dostal do PODOBNÉHO menu, vložil jsem disk. 5 minut se PC spuštěl (černá obrazovka a ty modrá okénka ve středu, ani kolečko tam neběhalo) pak se opět restartoval a nyní SNAD jde normálně.
Rád bych věděl, co se s tím stalo, a co za to může, že se to stalo.
Děkuji, Rasty
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Co takhle třeba HLEDAT (vlevo nahoře hned vedle Fórum)

search.php?keywords=IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL&terms=all&author=&sv=0&sc=1&sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=Hledat

search.php?keywords=IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL&terms=all&author=&sv=0&sc=1&sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=Hledat
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Já jsem hledal, ale nepochopil jsem nic, čemu bych rozuměl...
-
- Pohlaví:
Tato chyba se obvykle vyskytuje během instalace při pokusu o přístup ke stránkovatelné paměti v režimu jádra na příliš vysoké úrovni přerušení (IRQL). K této chybě obvykle dochází, pokud ovladač použije nesprávnou adresu paměti. K dalším možným příčinám této chyby patří nekompatibilní ovladač zařízení, obecné potíže s hardwarem a nekompatibilní software.
Nechci Tě podceňovat, ale dostane se Ti stejných odpovědí, jako jsi našel, takže tomu nejspíš opět nebudeš rozumět.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
To, ze je to HAL 3000 rika vse - predrazeny pocitac poskladany z nejlevnejsich komponent kde nejdulezitejsi pri vyberu byla jejich nizka cena, aby zisk prodejce byl co nejvyssi. Problem muze byt zpusoben v podstate cimkoliv.
Az se to priste stane znova, tak pocitac vezmi tak jak je a reklamuj ho. Kdyz kupujes sestavu, tak prece nebudes resit problemy, at si je resi ten kdo to ma podle zakona delat.
Az se to priste stane znova, tak pocitac vezmi tak jak je a reklamuj ho. Kdyz kupujes sestavu, tak prece nebudes resit problemy, at si je resi ten kdo to ma podle zakona delat.
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Prosím, nechte ho žít. Je sice pěkné, že postnete hledání klíčových slov, ale jeho problém to neřeší ani obecně.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
-
- Pohlaví:
Ale jemu už to jede a ptá se, kde asi byla příčina.
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Otázka, jak dlouho.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
petr22 to máte pravdu. Příště to již nebudu zkoušet sám. Nechtěl jsem si od někoho nechat poskládat PC právě kvůli těmto problémům, abych pak nemusel řešit že nějaký hardware k jinému nepasuje, krabici, účtenku mám a zdar. 
blue spirit ten text je sice pěkný, ale chápu ho jen napůl... Nedávno, nebude to ani týden, tak 2 - 3 dny jsem instaloval jeden program, editor, abych se mohl krom PHP a HTML (CSS) naučit i nějaký programovací jazyk na PC aplikace a ne jen webové stránky. Zvolil jsem Python a podle jednoho tutoriálu jsem nainstaloval editor a tu konzoli. Po Zfunkčení PC je program fuč a jede to. Je možné, že to bylo tímto?

blue spirit ten text je sice pěkný, ale chápu ho jen napůl... Nedávno, nebude to ani týden, tak 2 - 3 dny jsem instaloval jeden program, editor, abych se mohl krom PHP a HTML (CSS) naučit i nějaký programovací jazyk na PC aplikace a ne jen webové stránky. Zvolil jsem Python a podle jednoho tutoriálu jsem nainstaloval editor a tu konzoli. Po Zfunkčení PC je program fuč a jede to. Je možné, že to bylo tímto?
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ve složce Windows\Minidump máš nějaké soubory? Pokud ano, upni je.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Zpět na “BSOD (Blue Screen Of Death)”