Zdravím,
poslední dobou se potýkám s problémem kdy se mi při přehrávání videa ve videu objevují jakési pásky nepřirozených pixelu. Nejedná se o typické artefatky nebo tak něco, spíše to vypadá jako kdyby se vykreslil jeden snímek, pak se vykreslil druhý ale z toho předchozího tam zůstala taková lišta. Nicméně u dalšího snímku se to opět překreslí a obraz vypadá v pohodě. A nejsem si jistý co to může způsobovat. Mohl by za to monitor, nebo případné propojení monitoru a grafické karty ? Gk mám připojenou přes DVI, někde jsem vyčetl že bych měl mít gk a monitor propojené přes displayport (mám 144hz monitor). Může to být tím ? Nebo odchází grafická karta ?
Za nápady budu rád :)
Ps. zkoušel jsem přeinstalovat ovladače GK, bez úspěchu.
Ps2. nikdy se mi nepodařilo pozastavit obraz na spatne vykreslenem snímku.
Špatné vykreslování obrazu
-
- Pohlaví:
Re: Špatné vykreslování obrazu
Až to bude dělat udělej PrintScreen a dej ho sem do přílohy.
říkám, že se mi to nikdy nepovedlo zachytit, at uz print screenem nebo zastavením videa. Dělá to jen při prehrávání.
jako monitor mám tohle:
http://www.displaylag.com/benq-xl2430t- ... g-monitor/
je asi 2 měsíce starý, u monitoru byl přibalen i dvi kabel, ale všude píšou že by to mělo být propojené pomocí displayportu. Může být problém v tomhle ? Nebo vadný monitor ?
http://www.displaylag.com/benq-xl2430t- ... g-monitor/
je asi 2 měsíce starý, u monitoru byl přibalen i dvi kabel, ale všude píšou že by to mělo být propojené pomocí displayportu. Může být problém v tomhle ? Nebo vadný monitor ?
-
- Pohlaví:
To neumím posoudit. Co ti brání zkusit ten kabel, sic je to horší varianta.
určite ho zkusím, jen ho musím koupit :)
-
- Pohlaví:
Čím to máš tedy připojené?
Pak kup ten kabel co nemáš.
Pak kup ten kabel co nemáš.
je to propojene přes DVI kabel(byl přibalen v krabici k monitoru)
na netu je všude napsane že by to mělo byt propojene DISPLAYPORTEM, protože má větší datovou propustnost. Také jsem zaznamenal že pokud nastavim monitor na větši frekvenci např 144Hz tak obraz začne skákat. Momentálně jedu na 100Hz.
na netu je všude napsane že by to mělo byt propojene DISPLAYPORTEM, protože má větší datovou propustnost. Také jsem zaznamenal že pokud nastavim monitor na větši frekvenci např 144Hz tak obraz začne skákat. Momentálně jedu na 100Hz.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A,co máš za výstup z grafiky?http://www.alza.cz/kabely-a-konektory/vga-dvi-hdmi/propojovaci/18848909.htm a není co řešit.A stačí normal PremiumCord.A nastav rozlišení jaké má mít.
na grafice mam 2x DVI-I, 1x HDMI, 1x DisplayPort
jinak rozlišení mám pořád full hd 1920x1080, ja tu mluvím o obnovovací frekvenci
jinak rozlišení mám pořád full hd 1920x1080, ja tu mluvím o obnovovací frekvenci
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tu má snad monitor také danou.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3344
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
09 úno 2025 18:54
-
- 7
- 4347
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Problém s DD příkazem, co dělám špatně? Příloha(y)
od drobino » 13 pro 2024 19:21 » v LiNuX a ostatní alternativní OS - 7
- 6027
-
od drobino
22 pro 2024 12:47
-
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7989