Chyba při spouštění PC
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Chyba při spouštění PC
Neví někdo co tato chyba znamená prosím? Zkoušel jsem reinstal systému ale dvd s windows se nezapne. WIndows jsem hodil i na flash disk ( který jsem podle návodu nabootoval) ale instalace se stejně nezapne neví někdo co stím?
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Chyba při spouštění PC
Asi ano není to můj pc je kámoše pc takže nevím co to má
ale problém je že když tam dá klasické dvd s windows 7 tak se to nezapne. Tato tabulka tam skočila pouze jednou. Většinou tam skočí tabulka s různými možnostmi a jediná která jde je otevřít příkazový řádek.

-
- Pohlaví:
No jo, pak si ujasni co instaluješ a co ti tam skáče. Tady věštit nikdo neumí. Dodej obrázky chybového hlášení.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jinak má to starou desku MSI se starým BIOSEM. Zkoušel jsem HDD naformátovat z BIOSU ale nikde jsem možnost formátovat HDD nenašel. Neví někdo jak na tyhle staré BIOSY? Popř. dalo by se to nějak udělat skrz příkazový řádek?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jednak BIOS nemá nic společného s formátováním disku, takže tam hledáš marně. DVD mechanika je v BIOsu nastavena jako první (First Boot)?
Nejprve uveď potřebné informace o PC. Je instalačka Windows originál, nebo to je recovery? Věštci tady stále chybí a pokud neuvedeš potřebné informace, těžko někdo dobře poradí.
Nejprve uveď potřebné informace o PC. Je instalačka Windows originál, nebo to je recovery? Věštci tady stále chybí a pokud neuvedeš potřebné informace, těžko někdo dobře poradí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ano je to originál. No to jsem právě nikde v možnostech nenašel jestli to je first boot. Jeho bios je příšerný
Dneska se k němu stavím nafotím to a dám to sem.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4962
-
od NIESRA
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 11:29
-
-
- 4
- 3348
-
od Steage7717