Dobrý den,
prosím Vás o radu, nedávno jsem reinstaloval Windows 7 a potřeboval bych poradit jaky ovladač si mám nainstalovat aby mi šli otevřit CD a DVD.
Notebook: model HP ProBook 4530s / obecný monitor PnP / Windows 7 32-bit
CD(DVD)-R ovladač
Re: CD(DVD)-R ovladač
sou součásti windows 7
Tak proč pak neotevřu žádný cd ani dvd? ani nemám ukázaný v Počítači že třeba je to cd prázdné( nemám tam vůbec nic ukázaný, jen místní disk C: a uživatelský D:).
a nemáš pouze sbalenou nabídku "vyměnitelná úložiště"?
Děkuju za vaše názory a rady. 

-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ovládací panely-přehrát automaticky.A aby jsi nemusel stahovat pochybné softy,protože co si budem říkat WMP není až tak kvalitní přehrávač tak asi nejlepší náhrada,co se týče free segmentu a to
audio-aimp a do něj plugin stereotool
video-MPC-BE a do něj externí fitr-AC3 filter.
audio-aimp a do něj plugin stereotool
video-MPC-BE a do něj externí fitr-AC3 filter.
nejde o to že bych nemohl něco přehrát, ale že to CD vůbec nerozbalím.
Ovládací panely/ přehrát automaticky - mám nastavený takhle:(obrázek v příloze)
Ovládací panely/ přehrát automaticky - mám nastavený takhle:(obrázek v příloze)
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nejde o to,že nerozbalíš.Nemáš tam vůbec žádnou mechaniku.Všechny ovladače máš na cd,které jsi k tomu dostal nebo si stáhni aktuální z webu výrobce tvého notebooku.A hlavně,že tam máš nero.Jestli ho nemáš koupené tak se ho asi zbavím.Od všeho něco a nic pořádně.Zlatě,když umělo jen vypalovat.
Tak pokud máš tu mechaniku fyzicky v notebooku a v biosu je povolené (jde zakázat) tak jsi stáhni tento program a skus jestli ti najde ovladače pro mechaniku určitě ti jich tam vyskočí víc ostatní ne instaluj !
http://www.slunecnice.cz/sw/slimdrivers/
http://www.slunecnice.cz/sw/slimdrivers/
Slim Drivers ovladače mechaniky nenajde, jen si (pro souky5 - ujasni si zvratné si a sloveso jsi od býti
) trochu zahnojíš PC a když ho poslechneš, může Ti udělat v ovladačích dobrý hokej.
Vidí tu mechaniku BIOS? Jestli ano, měla se při instalaci/po montáži nainstalovat sama. Jestli se nenainstalovala, pak není v defaultním seznamu mechanik v PC uvedena nebo je vadná. Pokud není uvedena, zkus ovladač najít přes Google a nainstalovat ho ručně.

Vidí tu mechaniku BIOS? Jestli ano, měla se při instalaci/po montáži nainstalovat sama. Jestli se nenainstalovala, pak není v defaultním seznamu mechanik v PC uvedena nebo je vadná. Pokud není uvedena, zkus ovladač najít přes Google a nainstalovat ho ručně.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bezdrátový ovladač mi nejde spárovat přes Bluetooth
od maschke0 » 11 srp 2024 21:12 » v Taktování a další úpravy PC - 14
- 10756
-
od maschke0