Ahoj,
po čase se zase musím obrátit na vás a doufám, že mi dokážete poradit. Zakoupil jsem si program EZdrummer2 a při jeho instalaci se mi zobrazuje hláška "Přístup by odepřen."
1) Výrobce mi neporadí. Snažil se, ale chyba je podle něj na straně MS.
2) Jakýkoli druh zavirování či poškození sys. souborů je nepřípustné. Jedná se o čistou instalaci, kterou jsem provedl přes noc z důsledku nemožnosti nainstalování toho softu.
3) UAC vypnut.
4) Složce s instalačními soubory jsou přidělena všechny práva co jen ve vlastnostech šli zaškrtnout
5) Nefunguje ani přidané funkce "Extract All" a "Grand full access" do kontextového menu. "Extract All" vypíše stejnou hlášku ještě před spuštěním instalace a "GFA" nastaví všechny práva správně, ale výsledek je stejný.
6) Windows je legální a takzvaně up-to-date včetně všech volitelný aplikací.
7) Instalační soubory jsem stahoval 3x.
Už se s tím peru 36 hodin a jsem opravdu bezradný. Budu rád za každou pomoc :)
Windows 8.1 - Přístup byl odepřen
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows 8.1 - Přístup byl odepřen
Spouštíš jako správce? 32-bit verze také nefunguje?
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kontextové menu mi tuhle volbu přímo neumožní a ani ve vlastnostech to nejde zaškrtnout. Udělil jsem úplné řízení pro složku, kde se instalátor nachází. 32-bit dělá to samé.
Spusť příkazový řádek s právy správce a zadej:
Práva složky jsou tady k ničemu.
Kód: Vybrat vše
D:
msiexec /i "D:\EZdrummer2_WIN\Install\EZdrummer 64-bit"
Práva složky jsou tady k ničemu.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Bohužel nepomohlo. Zkusím instalaci na jiném NTB. Jinak není možné, že by se ta týkalo nastavení profilu? Tím, že se přenáší přes účet, že bych měl někde něco zaškrtlého?
EDIT: Napadlo mě, jestli se údaje o instalaci, i nezdařilé někam nezapisují. Něco jako minidump, že bych mohl získat kód chyby
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Led 2015 22:48) ---
Tak instalátor se chová úplně stejně i na druhém NTB :/
EDIT: Napadlo mě, jestli se údaje o instalaci, i nezdařilé někam nezapisují. Něco jako minidump, že bych mohl získat kód chyby
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Led 2015 22:48) ---
Tak instalátor se chová úplně stejně i na druhém NTB :/
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ten program máš legální (150 dolarů)?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ano EZdrummer 2 139 Euro + balíček Rock Drums MIDI 6 Pack což je dalších 79 Euro. Celkem jsem zaplatil 218 éček za něco, co mi nejde. To mám jako odměnu za poctivost :) Úsměvné, že?
S jedničkovou verzí kterou jsem si sehnal právě za hubičku jsem problém neměl a jelikož jsem jí používal každý den po dobu třech měsíců rozhodl jsem se pro koupi a to rovnou nové verze. Z mé strany abych měl k dispozici všechny aktualizace, nemusel crackovat a měl zákaznickou podporu (které se snaží pomoc, ale je také bezradná) a ke straně vývojářům, že dokážu ocenit jejich práci. Zatím mám za těch 6000kč akorát starosti :/
S jedničkovou verzí kterou jsem si sehnal právě za hubičku jsem problém neměl a jelikož jsem jí používal každý den po dobu třech měsíců rozhodl jsem se pro koupi a to rovnou nové verze. Z mé strany abych měl k dispozici všechny aktualizace, nemusel crackovat a měl zákaznickou podporu (které se snaží pomoc, ale je také bezradná) a ke straně vývojářům, že dokážu ocenit jejich práci. Zatím mám za těch 6000kč akorát starosti :/
A ma vyrobce uvedenou podporu pro Win 8.1?
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Přímo jsem to nenašel. V manuálu je napsáno Windows 7 or newer. V patch listu mají napsáno, že o patchováním na verzi 2.0.2 se přidá kompatibilita s Win 8.1. Na druhém NTB ale jsou Win 8 a chyba stejná. A i kdyby nebyl program spustitelný pod Win 8.1, měl by se snad normálně nainstalovat, ne? Napadá mě, jestli se prostě při 3GB souboru při stahování pokaždé neztratili nějaké důležité pakety (stahováno přes Google Chrome). Jen to by na to snad WinRar upozornil, že je soubor poškozen...
To určitě ne.
Ještě ti napíši syntaxi na extrakci .msi balíčku.
Pak jeste muzeme zkusit protokolovani instalace a potom zeuse nebo nekoho kdo bude mit tuseni jak na to.
Ještě ti napíši syntaxi na extrakci .msi balíčku.
Kód: Vybrat vše
msiexec /a "D:\EZdrummer2_WIN\Install\EZdrummer 64-bit" /qb TARGETDIR="%userprofile%\Desktop\EZdrummer"
Pak jeste muzeme zkusit protokolovani instalace a potom zeuse nebo nekoho kdo bude mit tuseni jak na to.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tentokrát se instalace ani nenačetla.
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2015 00:21) ---
Momentálně se snažím získat instalační soubor jiným způsobem než direct downloadem (P2P). Větší pravděpodobnost, že i když dojde ke ztrátě připojení, stahování se poté obnoví a stáhnu to opravdu celé :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2015 01:03) ---
Ještě soubor .tmp a .log z poslední instalace spuštěná normálním poklepáním na instalační soubor. Nevím, jestli je to k něčemu, ale nic jiného jsem na téma protokolování instalace nenašel
Letecká pošta
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2015 00:21) ---
Momentálně se snažím získat instalační soubor jiným způsobem než direct downloadem (P2P). Větší pravděpodobnost, že i když dojde ke ztrátě připojení, stahování se poté obnoví a stáhnu to opravdu celé :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Led 2015 01:03) ---
Ještě soubor .tmp a .log z poslední instalace spuštěná normálním poklepáním na instalační soubor. Nevím, jestli je to k něčemu, ale nic jiného jsem na téma protokolování instalace nenašel

-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem stáhl instalaci přes torrent a jede to. I tak díky za pomoc 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4257
-
od czTANIScz
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 21:11
-
-
- 6
- 8094
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek