Dobrý den!
Chtěl bych se zeptat na chlazení mé skříně cooler master k350. Komponentům ze skříně začne při náročnější práci stoupat teplota (převážně cpu a zk). Ve skříni je 1 zabudovaný BOX ventilátor (na předním panelu). Chtěl bych se zeptat jaký mám zvolit další ventilátor?
Chlazení
Re: Chlazení
Bez znalosti skříně a současného airflow není o čem se bavit.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Chápu správně, chceš vyfotit skřín?
Bylo by to rozumné.
Ale napřed by bylo vhodné dát sem screen teplot třeba z HW Monitoru, protože to, že " Komponentům ze skříně začne při náročnější práci stoupat teplota" je naprosto nepoužitelné. Zároveň je vhodné vědět, co máš za CPU, protože bývá docela rozdíl v běžných teplotách mezi různými CPU. A dále jaký chladič máš na CPU - box nebo něco lepšího?
Ale napřed by bylo vhodné dát sem screen teplot třeba z HW Monitoru, protože to, že " Komponentům ze skříně začne při náročnější práci stoupat teplota" je naprosto nepoužitelné. Zároveň je vhodné vědět, co máš za CPU, protože bývá docela rozdíl v běžných teplotách mezi různými CPU. A dále jaký chladič máš na CPU - box nebo něco lepšího?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
procesor i5 4460 box chladič, hw monitor bez zátěže http://vojcek00.rajce.idnes.cz/pc#HWmonitror.jpg
- jayden
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
teploty jsou OK a screen v zátěži by nebyl? :)
NTB: Lenovo Legion Y520 80WK00X6CK MP: S23 8/256
Stáhni HeavyLoad a nech ho 10 minut běžet, pak sem dej screen teplot z HW Monitoru v zátěži.
Heavy load jsem pustil na 2,5 minuty pak jsem radši ho radši vypnul, protože se začala přehřívat ZK, ale můžu vás ujistit že by se teploty nezastavili.
Naposledy upravil(a) hafhaf32 dne 05 led 2015 17:50, celkem upraveno 4 x.
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Poslal jsi špatnej odkaz.
Přečti si Jsem tu poprvé, tam návod najdeš.
PS: A začala se přehřívat zvukovka?? To snad ne
PS: A začala se přehřívat zvukovka?? To snad ne

měl bys tam všechno mít 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 2689
-
od petr22