Poškozený system...formátování hdd z dvd
Poškozený system...formátování hdd z dvd
Zdravim nedavno jsem si poskodil system tak ze nenabootuje a i kdyz vlozim dvd s instalaci windiws ,nenabehne..potrebujo poradit nejaky program ktery by sel dat na cd a z nej by sel jeste pred nainstalovanym windowsu formatovat hdd.. vite o necem?
Re: Poškozený system...formátování hdd z dvd
Především musíš v BIOSu nastavit CD/DVD jako First Boot Device. Pak se spustí buď automaticky, nebo tě vyzve ke spuštění stiskem libovolného tlačítka.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Měl jsem uefi které jde spustit jen behem nastartovaneho systemu...ale kdyz dvd s windowsem vlozim a behem nekonecneho bootovani windowsu (ktery ani po 4 hodinach nenabootuje protoze je rozbity) zmacknu esc asi 10 zasebou ntb se restartuje a dá mi nevýběr jestli chci nabootovat hdd nebo dvd...Jen.potrebuji vedet jestli neco takoveho existuje (dvd s formatovabim hdd)
Kazde instalacni DVD Windows umoznuje naformatovat disk.
[deleted]
Naposledy upravil(a) Sochas_Cz dne 20 črc 2018 21:00, celkem upraveno 1 x.
Otázkou je, zda je vadná instalačka nebo CD mechanika!!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Obojí funguje....dvd na ostatních pc funguje a mechanika taky vcera (kdy system jeste bezel) normalne fungovala....date mi odkaz na to iso?Alespon to zkusím...jibak kdyz tam ty windows dám tak je ti registruje a i mi to napise co je to presne za typ dvd...ovaem bootovat nejdou stejne jako system..
dvd na ostatních pc funguje
Znamená to, že na jiných PC z CD bootuje?? Protože pokud jsi to nezkoušel, tak to, že ho mechanika přečte, o ničem nevypovídá.
Pak to tefy opravdu muze byt tim uefi...je nejaka moznost jak se tam dostat mimo nastartovani systemu?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Uz ve tvem minulem tematu jsem ti nabizel live linux, ale ten take musis nastartovat. V BIOSu (pardon UEFI) si jeste zapni Hybrid mode (CSM), pak nejspis pojedou i stavajici W7.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Dobrý tak se mi to povedlo a už mi běží w7....všem vám moc děkuji jen poslední malý dotaz .... mám strašně blbé rozlišení a nejde aero...co z těchto ovladačů mám nainstalovat aby to bylo ok? Toshiba má plno zbytecnosti tak z tohoto chci nainstalovat co nejméně ... http://www.notebook-driver.com/toshiba/ ... -utility/#
Malé rozlišení = ovladač GK není instalovaný, je pouze základní.
Aero - bohužel neumím poradit.
Aero - bohužel neumím poradit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3281
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 17:00
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3205
-
od šulda
06 říj 2024 20:58
-
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 5421
-
od šulda
10 lis 2024 23:38
-
-
-
TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw) - 2
- 3245
-
od Daniel_Jackson
27 zář 2024 22:17
-
-
- 0
- 2068
-
od peta501