Zdravím, mám dotaz ohledně reklamace grafické karty z Číny. Je nová zabalená, ale nejspíš to nebude e-shop, kdo ji prodává. Nákup je krytý přes Ebay money back guarantee, ale jde mi o záruku zboží. V popisu je napsáno, že má stále 3 letou záruku od výrobce, ale jak to uplatnit v případě závady třeba za 2 roky? Jde to nějak?
Díky za případné rady.

Reklamace GK z Číny Vyřešeno
- Karrex
 - Elite Level 10

- Pohlaví: 

- Stav:

Reklamace GK z Číny
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
						Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Re: Reklamace GK z Číny
Čínská záruka se řídí čínskými předpisy a ty tady těžko někdo zná. Takže poradit Ti může tak akorát někdo, kdo s tím má nějakou praktickou zkušenost a ani to nemusí být definitivní.

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
						- mmmartin
 - Moderátor
 - 
		Elite Level 10

- Pohlaví: 

- Stav:

Re: Reklamace GK z Číny
Zvaž, do jaké míry je cena natolik zajímavá, že ti tostojí za riziko, které může s reklamací nastat.

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S   /   Gigabyte GeForce GTX 650 Ti  /  FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
						- Karrex
 - Elite Level 10

- Pohlaví: 

- Stav:

Re: Reklamace GK z Číny Vyřešeno
Pokud karta opravdu dorazí (možný podvod, koupil jsem to jen po domluvě se support centrem ebaye, že mi vrátí všechny peníze, když nebude cokoliv z popisu sedět). Jinak je tam rozdíl více jak 100% oproti jiným cenám.
Ale zkusím to řešit přímo s výrobcem karty. Díky za pomoc
 .

Ale zkusím to řešit přímo s výrobcem karty. Díky za pomoc
 .Sestava v profilu.
- 

- Mohlo by vás zajímat
 - Odpovědi
 - Zobrazení
 - Poslední příspěvek

- 

- 9
 - 27923
 - 
						od petr22
						Zobrazit poslední příspěvek 
03 kvě 2025 23:35