Ahoj, prosím o nějakou radu. Zadám tisk (třeba v docx nebo pdf) a prostě se nic nestane. Tiskárna normálně skenuje, kopíruje, ale tisknout nechce. A když mám rozkliknuté takové to okno, kde jsou všechny soubory, které bych chtěla tisknout, tak za normálních okolností je tam malá ikonka wordu nebo pdf, jakože tisknu ten formát, ale teďka mi to zobrazuje takovou tu malou ikonu nespecifikovatelného formátu (teda alespoň já to jako neznámý formách chápu). Jakoby ta tiskárna nějak nemohla ten formát poznat nebo co. Tiskárna je HP Deskjet 1050. Jo a od včerejška mi nejdou spustit některé soubory, které jsou ve wordu. Jako čistě word mi spustit jde (když chci vytvořit nějaký nový dokument), ale dokumenty, které jsem si od včerejška stáhla mi otevřít nejdou. Ostatní, ty které už jsem měla v počítači delší dobu mi otevřít jdou. Jinak mi to hlásí nějakou chybu a žvásty o kvótě a nejspíš je chyba v jakémsi Tune Up

Nevyznám se v tom, prosím někdo mi pomozte, protože už mám na to nervy... Musím se učit na zkoušky a word a tiskárnu potřebuju.