Rada s výběrem notebooku
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Rada s výběrem notebooku
Up na 8.1 - 2 kliknutí na myši.. jenom tu lidi mateš..
Ani náhodou. Jedinej, kdo tady lidi mate seš ty. U HP, když chceš aktualizovat na 8.1, tak musíš stáhnout driver z oficiálních stránek, jinak se ti to neaktualizuje. + problémy s bezpečnostními programy od HP. Už jsem si tím 2x prošel, tak vím o čem mluvím. Zlatá čistá instalace Windows.
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pro mě to bylo vždycky pár kliknutí ..
Měla jsem Win7.... Jo a taky ještě by to mělo mít cd rom s možností vypalování :), omluvte, pokud je to běžné a je to součástí
O Win8 nic nevím, určitě má svoje příznivce i odpůrce, problémy bych nerada, ať pak vím,co s tím :))...potřebuji tam jen BSplayer, pak jsem mela CCleaner a Avast (btw.staci to?), dal nejaky program na prohlizeni fotek, progr.na vypalovani, klienta pro stahovani torrentů...a přemýšlím...no a takové ty věci, co jsou třeba, když jde čl.na internet.bankovnictví, potřebuje přehrát videa...Koukam, jsem docela lama 

- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
HP splňuje
anilvaP píše:Měla jsem Win7.... Jo a taky ještě by to mělo mít cd rom s možností vypalování :), omluvte, pokud je to běžné a je to součástíO Win8 nic nevím, určitě má svoje příznivce i odpůrce, problémy bych nerada, ať pak vím,co s tím :))...potřebuji tam jen BSplayer, pak jsem mela CCleaner a Avast (btw.staci to?), dal nejaky program na prohlizeni fotek, progr.na vypalovani, klienta pro stahovani torrentů...a přemýšlím...no a takové ty věci, co jsou třeba, když jde čl.na internet.bankovnictví, potřebuje přehrát videa...Koukam, jsem docela lama
DVdrom je snad u všech notebooků nad 14". S aktualizací z W8 na W8.1 běžně problém není, ale HP může být výjímka.
Avast stačí, ale když klikáš na všechno co vidíš, tak tě ani sebelepší AV nezachrání. Programy si tam samozřejmě můžeš dát jaký chceš.
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Děláš z té aktualizace jako by to byla nějaká křižácká výprava.. je to uplně jednoduché a pokud by si tazatelka nevěděla rady na netu je spousta tutoriálů nebo může zůstat u 8
Protože to někdy křižácká výprava je. Ale chápu, že tys to měl za 5 minut, Gatesi.
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nepamatuju si čas, neměřil jsem si to ale za chvilku to je a pak do konce života notebooku je to v pohodě..
Záleží na tom, kdy notebook vydali. Taky to může aktualizovat 4 hodiny. Chápu, že my všichni jsme debilní a ty to máš za chvilku, ale uvědom si, že musíš doinstalovat všechny předešlý aktualizace než tam dáš W8.1. Já jich musel dělat cca 106. Navíc nejdou všechny najednou, protože jinak ti to vyhodí neúspěšnou operaci a musíš začít znova (vyzkoušeno). Pak stáhnout W8.1 co má skoro 4GB, to než se stáhne a nainstaluje taky není chvilka. Ale jestli si to měl za pár minut, tak bys měl jít do NASA.
Já bych nejradši nic neaktualizovala, pokud by to bylo možné
a na to 8.1 se to musi nebo co?:) klidne by mi stacila ta 8....i kdyz, mne by stacilo klidne XP.
Tak se mi tu nedohadujte
myslim, ze nejlepsi by pro me bylo koupit bez OS a nechat si tam dat 7...uprimne...mela jsem nelegalni software
(ne, ze bych nechtela oficialni atd, ale proste finance....)a nemusela jsem aktualizovat nic....coz mi teda vyhovovalo. Nevim, zda je to dobre nebo ne...nemam po ruce nekoho, kdo se v tom vyzna 

Tak se mi tu nedohadujte

- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Za 10,5K bych šel do http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-b590-d2169319.htm, nebo http://www.czc.cz/lenovo-b5400-cerna_6/158832/produkt bez OS pak http://www.czc.cz/lenovo-b5400-cerna_2/158835/produkt. To HP má jen 3 USB (z toho 1x USB 3.0), navíc nejnižší řada od HP mne nijak neoslovila...
EDIT: Jaký si tam dáš OS je čistě a jen na tobě, ale tady warez nepodporujem!
EDIT: Jaký si tam dáš OS je čistě a jen na tobě, ale tady warez nepodporujem!
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1869
-
od Ondrejjj