Dobrý den,
mám jeden celkem nepříjemný problém. Když si stáhnu nějaký film (stahuji z http://www.webshare.cz, mám tam zaplacenou licenci), film se stáhne celý. Je tam normálně třeba 20 minut stahování, za dvacet minut je staženo, ale když film spustím, přehraje se mi jen pár vteřin ze začátku a konec. Většinou se jedná o .mkv, ale i .avi má tento problém. Když stáhnu na jiném počítači vše je v pohodě, film se normálně přehraje. Zkoušela jsem stahovat v Google Chrome, Opera a i Internet Explorer, ale problém přetrvává.
Děkuji za odpovědi.
Stažený film nejde přehrát Vyřešeno
Re: Stažený film nejde přehrát
Jaký používáš přehrávač? Zkus VLC, měl by mít většinu dostupných kodeků
Děkuju za vaše názory a rady. 

- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Koukni se, jak velké ty soubory jsou, je možné, že se ti nestáhnou celé.
A zkus přehrávat v VLC, jak píše cervcek.
A hele, vrchlabák :)
A zkus přehrávat v VLC, jak píše cervcek.
A hele, vrchlabák :)
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
VLC používám úplně běžně a soubory mají přesně tu velikost, jaká je psána na webshare. Tudíž z toho odvozuji, že se stáhnou celé, jen nejdou celé přehrát. VLC jsem už i odinstalovala a nainstalovala znovu, mám nejnovější verzi a stejně prostě nic.
bsplayer ti to přehraje
Kdysi mi podobný problém dělaly zastaralý kodeky, zkusit stáhnout např. K-Lite Codeck Pack (nebo podobné). Samozřejmě toto může být i problém jinde.
Super BSplayer mi už ukazuje celý film, ale hraje vždy tak 1 vteřina pak se to sekne a pak zase až cca za 2 minuty jedna vteřina, obraz je rozkostičkovaný a není vidět vůbec nic.
Z K-Lite Codeck Packu se mi nainstaloval jeden program na přehrávání, ten se taky tváří, že zvládne celý film, ale přehraje 3 vteřiny, sekne se to a tím jsme skončili.
Z K-Lite Codeck Packu se mi nainstaloval jeden program na přehrávání, ten se taky tváří, že zvládne celý film, ale přehraje 3 vteřiny, sekne se to a tím jsme skončili.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus stahovaný film ukládat jinam než běžně ukládáš, případně zkontroluj disk na nějž ukládáš programem CrystalDiskInfo a výsledek vlož sem do přílohy.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
U programu se dá vybrat spousty formátů jak videa tak i zvuku a rovněž lze nastavit integraci do stávajících přehrávačů co máš nainstalovaný. Ale zkus co napsal Pic.
Jak už někdo psal, tohle se většinou stává, když se ti stáhne třeba 50kb z filmu.
Tohle mi vyhodil ten CrystalDiskInfo. Disk D: je ten, na který ukládám. Zkusím ještě stáhnout a uložit na druhý disk.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Led 2015 18:34) ---
Tak ani uložení na druhý disk nepomohlo.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Led 2015 18:34) ---
Tak ani uložení na druhý disk nepomohlo.
Jakou velikost ty filmy mají, když je stáhneš?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nejde přehrát AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-NTb Příloha(y)
od tuningrob » 24 pro 2024 14:08 » v Vše ostatní (sw) - 2
- 2756
-
od tuningrob
Zobrazit poslední příspěvek
24 pro 2024 15:43
-
-
- 3
- 3869
-
od buchtik