Při hraní Dayz blbne internet Vyřešeno
Re: Při hraní Dayz blbne internet
samozřejmě, že ty hodnoty ip adresa, maska píšu do PC, nikdo mi zde neřekl, kam do routeru to mám napsat
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vždyť jsme se teprve snažili do toho routeru dostat, jak jsem ti mohli říct, ať tam něco nastavíš. Nic, hele, x-rated ti rovnou poradil, aby jsi aktualizoval FW na routeru a neupozornil tě, aby jsi si zálohou nastavení routeru a jestli si vůbec schopen ho zpětně nastavit, asi předpokládal, že se trochu vyznáš. A ty jen říkáš, že si "všechno" udělal a že ti to nejde, to je pak taky těžké radit. To se stane. Řešíme tu 3 stránky úplně jinej problém. Takže si přečti článek, zprovozni si ten router, ať se konečně může řešit tvůj problém.
Ok, nicméně nejde mi ta část WAN změnit, pouze LAN část...
http://oi62.tinypic.com/11r3cy0.jpg
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Led 2015 18:00) ---
zde jsem našel pomůcku nějaký simulátor http://cz.tp-link.com/resources/simulat ... /index.htm
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Led 2015 18:01) ---
když přepnu do Network --> WAN tak tam nejde napsat ta ip adresa nic... omlouvám se... jsem z toho fakt zmatený a nemyslete si... štve mě to taky vás tu okrádat o čas
http://oi62.tinypic.com/11r3cy0.jpg
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Led 2015 18:00) ---
zde jsem našel pomůcku nějaký simulátor http://cz.tp-link.com/resources/simulat ... /index.htm
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Led 2015 18:01) ---
když přepnu do Network --> WAN tak tam nejde napsat ta ip adresa nic... omlouvám se... jsem z toho fakt zmatený a nemyslete si... štve mě to taky vás tu okrádat o čas
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dynamická IP - je IP adresa přidělená automaticky (DHCP server), to ty přece od poskytovatele nemáš, ty musíš nastavit Static IP a adresu nastavit ručně.
Problém vyřešen... děkuji mockrát a omlouvám se, za dlouhý proces... aspoň jsem se něco nového naučil, za to VELIKÉ DÍKY.
PS:Jediný problém byl v tom, že já všude cpal tu DYNAMIC IP... kdybych to já vůl věděl, tak jsem to dávno mohl mít... mám cd od routeru... to je tak když se do něčeho pustím po hlavě, když o tom vím prd.
nicméně, můj problém, kvůli kterému jsem téma založil, stále trvá...
PS:Jediný problém byl v tom, že já všude cpal tu DYNAMIC IP... kdybych to já vůl věděl, tak jsem to dávno mohl mít... mám cd od routeru... to je tak když se do něčeho pustím po hlavě, když o tom vím prd.
nicméně, můj problém, kvůli kterému jsem téma založil, stále trvá...
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Microsheep píše:x-rated ti rovnou poradil, aby jsi aktualizoval FW na routeru a neupozornil tě, aby jsi si zálohou nastavení routeru a jestli si vůbec schopen ho zpětně nastavit, asi předpokládal, že se trochu vyznáš.
x-rated spíš předpokládal, že v dnešní době má každej isp dhcp, protože jestli ne, tak chudák technická podpora

ostiepok píše:nicméně, můj problém, kvůli kterému jsem téma založil, stále trvá...
tak popojedem

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
vše vypnuto = stále stejný.
Přijde mi, jakoby mi ta hra prostě sežrala celej internet..., nicméně jen na chvilku pak internet jde.
Problém je v tom, že musím čekat delší dobu, než mi to najde server
Přijde mi, jakoby mi ta hra prostě sežrala celej internet..., nicméně jen na chvilku pak internet jde.
Problém je v tom, že musím čekat delší dobu, než mi to najde server
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ono vypnutí / pozastavení někdy taky neni stoprocentní, lepší odinstalovat a vyzkoušet bez toho
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
stejný...
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ostiepok píše:Jak mile zapnu hru DayZ, přestane fungovat internet, po chvilce jde, ale strašně pomalu, tudíž mi hrozně dlouho trvá, než mi najede server.
tak mě tak napadá, když zapneš hru, tak deš hrát, ne? nebo jak jinak pociťuješ zpomalení internetu? jestli to nenachází servery, tak to může bejt i vzdáleností k nějakýmu hlavnímu serveru, ze kterýho se ten výpis dělá...
prostě jdu hrát a trvá hrozně dlouho, než to najde servery, nechám to 10 min a pak to servery nachází rychle, kámošům to funguje normálně.
když minimalizuju hru, tak internet nejde a cca po 5 min jde ale pomalu
když minimalizuju hru, tak internet nejde a cca po 5 min jde ale pomalu
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
a čistá instalace windows to nevyřešila? zkoušels to už vůbec? 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 11464
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
28 úno 2025 15:39