Zdravím, mám to eeečko z podpisu a chci si tam koupit novou baterku, u stávající to píše baterie k dispozici, nabíjí se, ale je to furt na 0%.
Baterie jsem sice našel, ale nevím jestli je rozdíl mezi značkami, nebo je to na stejno? Dále jestli to vydrží s novou baterií alespoň těch 5-7h? Někde jsem četl že nová baterie má jen okolo 300 nabíjecích cyklů, což se mi zdá dost málo.
Baterie do ASUS EEE HA1201 Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Baterie do ASUS EEE HA1201
Vzhledem k tomu že zde není na baterky odkaz, těžkou soudit. 300 cyklů při těch 5-7 hodinách provozu zcela odpovídá životnosti baterie. /Pro ty moudré, ANO, akumulátoru/.
-
- Pohlaví:
Zde je oproti běžné 6 měsíční zaruce záruka 12 měs. http://www.sunnysoft.cz/zbozi/157PCS-77 ... 00mah.html
Tak to je super. Na originál baterce v NTB mám napsáno že má napětí 10,8V, na téhle je 11,1V, tipuji že to nevadí? Je to něco jako když na ni-mh je napsáno 1,2V ale po nabití má cca 1,4V,ne?
-
- Pohlaví:
Ty 3 desetiny ničemu nevadí, ale to už bys mohl vědět. 

Bezna zaruka jsou zakonem dane 2 roky.
Zivotnost je zaruka poskytovana vyrobcem na ztratu kapacity nad ramec zakonne zaruky.
Zivotnost je zaruka poskytovana vyrobcem na ztratu kapacity nad ramec zakonne zaruky.
-
- Pohlaví:
Na baterie je vždy záruka 6 měsíců!
I když názory jsou různé http://www.mesec.cz/aktuality/prodejci- ... notebooku/
I když názory jsou různé http://www.mesec.cz/aktuality/prodejci- ... notebooku/
Ne neni, zakonem jsou dane dva roky stejne u jakehokoliv vyrobku. Uz se to tu resilo nekolikrat.
Jedine co nelze reklamovat je ztrata kapacity - proto je tam ten udaj o zivotnosti 6 nebo 12 mesicu a 300 nabijecich cyklu.
Nazory nejsou ruzne, nazor je jen jeden a ten je definovan zakonem
I kdyz si to mnozi prodejci vykladaji po svem, tady je zcela spravne napsano zivotnost. Reklamovat v ramci zaruky je mozno napr. kdyz baterie prestane fungovat definitivne nebo ji nelze nabit, nelze reklamovat kdyz misto 4 hodin vydrzi jen pul hodiny. Ztrata kapacity = bezne opotrebeni.
Jedine co nelze reklamovat je ztrata kapacity - proto je tam ten udaj o zivotnosti 6 nebo 12 mesicu a 300 nabijecich cyklu.
Nazory nejsou ruzne, nazor je jen jeden a ten je definovan zakonem

-
- Pohlaví:
Souhlasím, jinými slovy lze reklamovat v období 24 měsíců, pokud se stane to, co se obvykle nestane. 
Docela by mne zajímalo, jak bude probíhat reklamace, když mi baterka po roce klekne, ale to už je o něčem jiném.

Docela by mne zajímalo, jak bude probíhat reklamace, když mi baterka po roce klekne, ale to už je o něčem jiném.
Vyplatí se vůbec do takovýho stroje ještě kupovat baterka?
Tak na filmy dobré, CSko na tom taky jede, hlavně mě štve že je tam vyviklaný napájecí konektor, takže když do toho trošku více drknu, tak se vypne.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 12416
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2025 15:34
-
-
Baterie v notebooku - jak se k tomu postavit?
od uzivatel123 » 22 pro 2024 16:40 » v Vše ostatní (hw) - 3
- 3020
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 pro 2024 21:08
-
-
- 3
- 2823
-
od p3v4x