Destiny na ps3 potrebuju ps3+?
Destiny na ps3 potrebuju ps3+?
Čau nevíte někdo jestli potřebuju na hraní destiny s kamosem ps3+?
Re: Destiny na ps3 potrebuju ps3+?
Pokud to budeš hrát na PS3 tak nepotřebuješ, PS+ na hraní multiplayeru vyžaduje jen PS4.
Ja jsem si četl ani anglicky fóra a tam bylo ze abych se připojil ke kamosovi na server musím mít ps3plus
A jsi si jistý že byla řeč o PS3 a ne PS4? Jinak není to "ps3plus" ale jen PS+ a funguje stejně na obou verzích, jediný rozdíl je že na PS3 ho můžeš mít ale nemusíš abys sis zahrál MP, na PS4 ho musíš mít.
e bylo tam ze abych se připojil ke kamosovi a mohl s ním hrát tak musím mít psplus ale ja stejně budu za hodku v JRC tak se zeptám ale díky
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
PS3 nepotřebuje ps+ na hraní MP :)
To ja vím ze nepotřebuje k mp ale me jde o to abych se mohl připojit ke kamosovi a dělat spolu mise
Co-op taktéž funguje bez PS+
Teď jsem byl v JRC a prodavač mi řekl že musím mít psplus aby jsem hrál co-op tak nevím aby jsem vyhodil 1200 za hru a aby jsem ji potom nemohl hrát s kamosem......
Skiper píše:Ja jsem si četl ani anglicky fóra a tam bylo ze abych se připojil ke kamosovi na server musím mít ps3plus
Nehodil by si sem link na tu diskuzi. Prohledával jsem nějaká fóra a taky jsem našel zmínku že MP jde bez PS+ ale nějaké módy a co-op bez něj nejdou, ale nenašel jsem že by někdo výslovně napsal že to tak je pro PS3
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dneska jsem si byl pro PS3, a Co-op mi normálně jde bez ps+ :)