Sluchátka nefungují

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

masoxxx
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Sluchátka nefungují

Příspěvekod masoxxx » 14 led 2015 16:50

Dobrý večer mám v pc momentálně 3.1 reproduktory a ve předu mám volné připojení na dva jacky sluchátka a mikrofon. Mám sluchátka z mikrofonem a když připojím jen kabel na sluchátka tak prostě nic neslyším ale mikrofon funguje dobře. Sluchátka mi fungují na 100% (odzkoušeno na mobilu a notebooku) hledal jsem na googlu ale lidi měli vždycky trošku jiný problém než já. Myslím si že je to způsobeno tím že mám windows 8. Našel jsem ale něco na nějaké anglické webové stránce a myslím že má stejný problém jako já akorát je problém že neumím anglicky a to co mi přeloží překladač tak nedokážu z toho textu pochopit.. Tady je když tak ten text tak jestli by mi to někdo kdo umí anglicky nepřeložil stačí jen postup kam mám jít a co dělat ovšem nevím jestli je to vůbec ten problém co já mám

I found a solution if you use windows 8 and you plug in your earphones/headphones and you cannot hear anything, but the speakers work. Go to the loud speaker icon at the bottom right and right click it.then click sound manager. go to the advanced tab then click jack information. click the picture of the audio jack hole and then click headphones. then click ok. Your sound should work now through your earphones/headphones.

ze stránky http://superuser.com/questions/528861/w ... plugged-in úplně dole

Díky moc.

Reklama
Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Sluchátka nefungují

Příspěvekod Uziv00 » 14 led 2015 19:40

To klidně může být špatně zapojené, nebo špatně nakonfigurované. Zapátrej v nastavení a zkontroluj, zda je vše správně zapojeno.

masoxxx
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod masoxxx » 14 led 2015 20:43

Zkoušel jsem připojit jiné sluchátka a ty normálně šli když jsem je tam dal po druhé tak zase nešli úplně stejný případ jako u těch prvních fakt nevím v čem je tam chyba. Zřejmě se to tady musí nějak nastavit ale nevím jak..
Přílohy
fg.png

cervcek
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod cervcek » 14 led 2015 21:04

Sluchátka zapojuješ do PC, nebo nějakého výstupu v repro?
Pokud do vývodu na repro, zkus připojit klasicky přímo do předního panelu na PC, pokud nic neuslyšíš, klikneš na tu složku nad nápisem analogový a v nabídce zaškrtneš "deaktivovat rozpoznávání předního panelu" pak budou hrát sluchátka současně s repro, pokud stále nic, klikneš na barvu konektoru, kam jsi zapojil sluchátka a ručně zvolíš "sluchátka"
Děkuju za vaše názory a rady. :thumbup:

masoxxx
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod masoxxx » 14 led 2015 22:12

Takže jsem to udělal přesně podle tebe a hrají mi sluchátka současně z repro ale to mi asi vadit nemusí prostě reproduktory když budu chtít používat sluchátka vypnu. Jinak to normálně připojuji do předního panelu na pc. Pokud se nemýlím tak by to mělo hrát jakmile by jsem u toho Digital Output nastavil výchozí zařízení a to prostě nefunguje.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Dvoje sluchátka
    od vaclavka83 » 16 čer 2024 19:17 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)
    2
    5129
    od vaclavka83 Zobrazit poslední příspěvek
    16 čer 2024 19:31
  • Bezdrátové sluchátka
    od Dolpi » 28 lis 2024 06:23 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    3
    2519
    od Dolpi Zobrazit poslední příspěvek
    01 pro 2024 21:36
  • Nová sluchátka
    od Riviera kid » 24 kvě 2025 08:40 » v Vše ostatní (hw)
    4
    2754
    od Riviera kid Zobrazit poslední příspěvek
    24 kvě 2025 18:47
  • Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
    od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    6
    3096
    od walderan Zobrazit poslední příspěvek
    18 led 2025 17:51
  • Herní sluchátka okolo 4 tisíc
    od Aurelian » 17 pro 2024 18:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    5
    3835
    od Kadel33 Zobrazit poslední příspěvek
    22 pro 2024 22:11

Zpět na “Problémy s hardwarem”