Ahoj,
při snaze nastavit synchronizaci Google Drive se mi povedlo rozhašit systémové složky. Asi největší problém je, že systémová složka "Hudba" se nyní jmenuje "Dokumenty" (viz obrázek 1). Cílové umístění vypadá, že je v pořádku (viz obrázek 2). Některé jiné složky navíc získaly anglické názvy (Pictures, Videos). Asi by to vyřešila částečná obnova systému, ale k tomu se mi zatím nechce přistupovat.
Mám Windows 8.1 64bit.
Díky moc za pomoc.
systémové složky
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: systémové složky
Nemám Win8, ale v 7 jdou normálně přejmenovat, to nelze?
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ve vlastnostech to nejde.
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vyzkoušej: Pravá myš na Knihovny - Obnovit výchozí knihovny
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak pardon, šlo to přejmenovat, jenom jsem špatně hledal - bylo to v C:\Users\(user name)
Díky!
A když už se ptám, jak mám to mám udělat, když chci, aby mi Google Drive synchronizoval knihovny (třeba Dokumenty a Obrázky)? Zkoušel jsem níže zmíněný návod, ale někde jsem musel selhat.
Díky!
A když už se ptám, jak mám to mám udělat, když chci, aby mi Google Drive synchronizoval knihovny (třeba Dokumenty a Obrázky)? Zkoušel jsem níže zmíněný návod, ale někde jsem musel selhat.
Google Drive umožňuje synchronizovat vše, co se nachází ve stejnojmenné složce, bohužel neumožňuje přidat jakoukoliv jinou složku. Chcete-li však synchronizovat vaše dokumenty (tedy složky Obrázky, Videa, Hudbu atd.), potom přejděte v Průzkumníku Windows do C:\Users\Jmeno Prijmeni, klikněte pravým tlačítkem na Dokumenty a vyberte Vlastnosti. Zde se přepněte na záložku Umístění a klikněte na Přesunout. Vyberte místo Disk Google a klikněte na Vybrat složku. Dojde k přesunu všech dokumentů do tohoto umístění, ale zároveň k synchronizaci do cloudu.
Zdroj: http://technet.idnes.cz/google-drive-ef ... ftware_dvr
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2272
-
od draxxx
Zobrazit poslední příspěvek