Chybná navigace dvd

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

pkj
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Chybná navigace dvd

Příspěvekod pkj » 19 zář 2005 10:58

Tak už mám zase problém sotva jsem se zbavil redundantních chyb skáčou mi tady ve Shrinku Chybná navigace DVD.
Ne že bych to neuměl odstranit ale potřebuji radu.
Když mi to naskočí tak si film uložim na disk pomocí AnyDVD, a pak v DVDfab Gold si vyberu zálohovat jen film.To mi odstraní chybnou navigaci a vytvoří novou. a ve shrinku si to jen zabalim.
Já ale bych chtěl celý film i s bonusy a menu pokud dam v DVDfab menu film i s bonusy tak to ale neopraví navigaci.
Prosím o radu

Reklama
miras
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod miras » 04 říj 2005 15:46

Tím že tu budeš furt dokolečka zakládat nový témata se stejným problémem si nepomůžeš, maximálně tak naštveš moderátory :wink:

mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 04 říj 2005 16:18

A co kdybys ten film uložil na disk v DVD Decrypteru a potom upravil ve Shrinku? Tedy pokud to není jeden z těch nověji kódovaných? Potom musíš použít DVD Fab Decrypter. Ale když už používáš DVDFab tak ten má přece taky možnost vypálení všeho jen na jeden disk. Jinak, mezi námi mačkat film i s bonusy na jeden disk je dost šílené. Já je všechny dávám pryč a bývám dost alergický, když mi někdo přinese DVD s 2 hodinovým filmem i se všemi bonusy shrinknuté na 3Giga a diví se, že mu to nechce v přehrávači jet. :idea:

mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 04 říj 2005 18:14

jan z rokycan
nováček
Stav:

Miras

Příspěvekod jan z rokycan » 05 říj 2005 10:17

Nevím proč to píšeš miras ale to že si nepomůže neni pravda sotva to napsal tak to jde hned mu pomohli.
Já mám taky typ na této stránce můžeš najít návod jak zkopírovat disk i s bonusy možná? http://www.sezob.cz/navody/jak_na_chranene_dvd.htm
Ještě jsem to nezkoušel ani nečet ale třeba tam něco najdeš.

pkj
Level 1
Level 1
Stav:

Dík za radu

Příspěvekod pkj » 05 říj 2005 11:18

Dík za radu ale stejně nemohu vypálit dvd i s bonusy přes dvd decrypter.
sehnal jsem si DVDFABExpres a dvd i s bonusy bylo na světě.
Dík všem

miras
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Re: Miras

Příspěvekod miras » 05 říj 2005 19:10

jan z rokycan píše:Nevím proč to píšeš miras ale to že si nepomůže neni pravda sotva to napsal tak to jde hned mu pomohli.

Vynášíš soudy, aniž bys znal celej problém a věděl o čem mluvíš. Pkj založil tohle téma, nikdo mu neodpověděl, tak šel a založil ho znova v jiný sekci -> když to řeknu natvrdo, dělal na fóru bordel. Chápu že by chtěl tenhle problém vyřešit. V daný situaci by vhodnější řešení bylo sám si na původní téma odpovědět, něco jako "Nikdo nevíte?" Kdybych byl svině, duplicitní téma bych bez upozornění smazal a nechal to tak. Já ho smazal a sem sem napsal odpověď, že je zbytečný mít to tu dvakrát. Vlk se nažral, koza zůstala celá. Já tu nemám duplicitní témata, pkj má svůj problém zas nahoře mezi novejma. Kapišto?
Btw: na mechanizmu pro upozorňování na zapomenutý nedořešený věci se pracuje...

pkj
Level 1
Level 1
Stav:

miras

Příspěvekod pkj » 06 říj 2005 07:08

miras to byla dlouhá zpráva skoro jsem aš usnul.Kdybys místo blbých keců raději radil než buzeroval mohlo být víc problému vyřešených ale tebe to asi nezajímá!!! :lol: To že jsem téma napsal podruhý způsobylo že se o něj aspoň někdo začal zajímat.Ne každý chodí do všech sekcí. :idea:Byl to jen pokus jestli někdo zareaguje

miras
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod miras » 06 říj 2005 07:35

Říká ti něco slůvko pravidla??? Dokážeš si představit jak to tu bude vypadat když se každej bude chovat jako ty? Na to jak dlouho tu seš si dost troufáš. Ještě chvilku mě ser a začne se něco dít. Pro přístě si odpusť blbý kecy, nedělej tu bordel a možná spolu budem vycházet.

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 06 říj 2005 09:23

Uvědomte si, že i když je toto fórum o pomoci lidem s problémy v IT oblasti, tak to automaticky neznamená, že je zaručená okamžitá odpověď. Denně může navštívit fórum asi 20 reg.uživatelů v průměru a ne všichni okamžitě ví, jak pomoct s konkrétním problémem. Může to zrovna vědět někdo, kdo se sem podívá až za pár dní. Navíc většina z nás pracuje nebo studuje a máme své rodiny, a tak se nemůžeme věnovat fóru 24 hodin denně, takže se může stát, že taky pozapomeneme na nějaký ten příspěvek. To znamená, že upozornění k původnímu příspěvku typu "Napadlo vás něco?", je nejvhodnější řešení. Založení nového témata na stejný problém je hovadina.

Pro všeobecnou spokojenost je nutno dodržovat pravidla a mimo jiné osobní útoky mezi ně nepatří.

Takže bez nadávek a k věci, jinak ... :evil:

P.S. Obviňovat zrovna mirase, že neradí a jenom buzeruje mě dost pobavilo. Připomnělo mi to starou hlášku "Všichni jsou blázni, jenom já jsem letadlo" :flyer:
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

pkj
Level 1
Level 1
Stav:

Omluva

Příspěvekod pkj » 06 říj 2005 13:19

Omlouvám se za nedopatření nevěděl jsem že druhé téma se stejnou otázkou udělá takový rozruch. Nejsem žádnej profík. Příště už to neudělám díky za radu MIKEL.
Pokud to přijmeš omluva i tobě MIRAS???

PS: jen mne vytočilo jak se do mne pustil MIRAS jen kvůli tomu že jsem udělal druhé téma.,,SORRY,,

miras
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod miras » 06 říj 2005 14:45

Sme jen lidi, chyby dělá každej. Ten den kdy si to založil znovu tu vzniklo víc podobnejch nedopatření a jak sem byl v ráži, napsal sem to možná krapet ostřeji než jindy. Ale co mě fakt dorazilo bylo, jak se do mě navážel jan z rokycan.
Nemá asi cenu to dál rozebírat, situace je snad jasná, moje důvody proč sem napsal to co sem napsal doufám taky.
Problém vyřešenej, omluva přiajata, z mý strany uzavřená kapitola...

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”