Zdravím, dnes jsem spustil PC a nefunguje zvuk..Nejde otevřít vlastnosti počítače (prostě se nic nestane).. Když jsem chtěl spustit třeba hru chtělo to po mně oprávnění jak bych to spouštěl poprvé. Taky mi to ukazuje že nejsem připojen k internetu.. I když jsem a vše funguje normálné.. Systémové zvuky normálné fungují ( asi využívají speakers) ale v chromu na YT nic nejde slyšet ( to zase asi využivavá digital audio bla bla ) Taky nejdou přehrát soubory .avi .. Prostě poklepete na ikonu a nic Prosím o pomoc :(
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Led 2015 11:26) ---
Problém sem vyřešil stáhl sem nějakej fix od microsoftu .. Nevíte někdo o nějakém programu který by měl graf nebo cokoliv o využití HDD v reálném čase? Mám menší problémy s zapojením a potřebuju najít nejvyhodnejší pozici zapojení tak abych neměl freezy (někdy se stavá) Neví někdo o takovém programu? ( nehci založovat nové téma)
Ahoj,
po delší době bych potřeboval nový stroj na střih 4k 10bit videa v Davinci a editaci v PS/LR.
Jsem na tom takto:
Možná ještě prohodím disk za tento:
Nepředpokládám, že bych někdy potřeboval 7000 MB čtení/zápis.
Díky za zpětnou vazbu.
Poslední příspěvek
Stará generace by měla jít dolů. Ale je fakt, že radši vzít novou generaci.
Datart má ceny zveřejněné a jsou zatím kolem 40-45k. Ale přijde mi to dost nadstřelený.
Alza má datum vydání 30.1. a dřív tam ceny nebudou. Tak spíš počkat.
Dobrý den,
prosím o váš odborný názor na níže uvedenou sestavu, určenou primárně pro střih 4k videa v SW Pinnacle Studio 26 Ultimate a po čase DaVinci Resolve.
Snažil jsem se na webu výrobců zkontrolovat kompatibilitu základní desky, procesoru a...
Poslední příspěvek
Moc díky za informace a doporučení přejít na AMD, jdu udělat nějakou konfiguraci a poprosím pak zase o posouzení vhodnosti a kompatibility komponent
Dodatečně přidáno po 49 minutách 55 vteřinách:
Ještě se prosím zeptám na jednu věc, o těch...
Zdravím, občas si zahraji nějakou náročnější hru a přitom volám s kamarády.
Z důvodu malé RAM v notebooku používám Discord na mobilu. Potřebuji tedy zvuk a mikrofon ve hře i pro volání. Používám proto dvoje sluchátka zároveň - od mobilu a náhlavní...
Poslední příspěvek
Podporovane pameti jsou ty co vyrobce testoval - jejich seznam ale pochazi z doby, kdy se notebook zacal prodavat.
Coz znamena, ze skoro vsechny nebo vsechny pameti na seznamu se uz neprodavaji.
Pokud chces nove, musis vybirat z toho co je. Tzn....