Dobrý den, mám starý počítač a občas bych ho rád použil, no problém je v tom že jak mile vytáhnu (ORIGINÁLNÍ) nabíječku tak (ORIGINÁLNÍ) baterka se za 5 minut vypne, třeba když tam skočí 90%, Ještě asi předměsícem tam skočilo 40% a vyplo se to, nenapíše to ani že je nizký stav baterky,
Počítač je připojený stále v síti, ale když se chci např kouknout na video tak se ten počítač vypne u daných procent, když mám 90% vypne se to zkusím to zapnout znovu systém se ani nenačte jak se lidově řiká jak vláček veze nákadl tak tam se mi to vypne ani se to nenačte...
Díky ADAM
HP Presario CQ57 Vyřešeno
Re: HP Presario CQ57
refresh Plosím.
-
- Pohlaví:
Ta baterka je dobrá? Ten zdroj je funkční? Zkusil si to jenom na zdroj s vyndanou baterkou?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus očistit kontakty připojení baterky. Také může dosluhovat uvedená baterka, pak jedině pořídit novou. Pokud je baterka původní a stejně stará jako ntb, tak je to i pravděpodobné.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: HP Presario CQ57 Vyřešeno
Ok :), zdroj jako nabíjení je funkční, baterka je hodně stará je tam od začátku počítače.
Baterku sem také zkoušel různě očistovat ale né, ten počítač už je hodně starý a má zasebou pár oprav.
Díky, můžete LOCK
Baterku sem také zkoušel různě očistovat ale né, ten počítač už je hodně starý a má zasebou pár oprav.

Díky, můžete LOCK
Zpět na “Problémy s hardwarem”