Prosím vás nevie mi niekto poradiť či sa dá ísť do PAGANOVĚHO PALÁCA len počas poslednej misii kde ho zabijeme alebo aj normálne počas hry. Som odohral celú hru už no ostal mi v PAGANOVOM paláci denník mohana ghale a neviem ako ho zobrať, keďže mi to nejak nechce ísť cez bránu a vrtuľník mi prestane fungovať hneď ako sa dostanem pred tú prvú budovu pred palácom. Dík.
PS: ešte by som sa chcel spýtať či sa nedajú resetnúť misie aby som si ich mohol odznova zahrať no tak aby som nestratil zbrane a objavené oblasti.
Far cry 4 Pomoc s paganovím palácom
- NevimNevim
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Far cry 4 Pomoc s paganovím palácom
Napřed si lišti za SPOILER, "naštěstí" pro mě, už mi řekl kámoš, jak to zhruba skončí...
Pokud zabiješ Pagana, tak deník sebrat nemůžeš, tudíž hru nemůžeš dohrát na 100%.
Pokud zabiješ Pagana, tak deník sebrat nemůžeš, tudíž hru nemůžeš dohrát na 100%.
Ma tahle nesmyslna hra na spoilery cenu? Kdyz se resi problem s posledni misi hry, tak se tak nejak ocekava ze tazatel popise s cim ma problem............ jak ta hra skonci je navic naprosto jasne uz od zacatku, protoze to takhle skonci vzdycky, tam zadne prozrazeni nehrozi.
Vyresetovat jenom mise podle me nejde, vzdy je treba zacit od zacatku - zvlast kdyz postup je nekde primo zavisly na postupu v misich.
Vyresetovat jenom mise podle me nejde, vzdy je treba zacit od zacatku - zvlast kdyz postup je nekde primo zavisly na postupu v misich.
- NevimNevim
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
A jak má asi člověk poznat, že se jedná o poslední misi? *facepalm*
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vždyť ať je to mise jaká chce, když vidím FC, tak vím, že hlavní záporák zemře nebo se s ním stane něco zlého, vždyť to je pořád dokola... a nemusí mi to žádný spoiler prozrazovat, vím to, už když se dostanu do úvodní mise 

Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
A tak v každej hre to je tak že záporák na konci zomrie
to podla mňa nieje nejaký extra spoil
no mňa teraz sere ten denník mohana Ghali či jak sa volal bo ten jediný mi chýba a chcem to dohrať na 100% keďže všetky hry čo som hral som dobral na 100% no nejde mi tam dostať do toho paláca 

-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
NevimNevim spíš si lišti ty.Vždyť to vyšlo před víc jak dvěma měsícema tak jakýpak spoiler?To má už dohrané každý.
A tak nie každý to musí mať dohrané. vyšlo to pred dvoma mesiacmi no napríklad ja som to začal hrať len pred týždňom a aj keď som to prešiel za 3 dni a le to je vedlajšie. Nie každý musí mať hneď dostatok peňazí na tú hru alebo niekto zas môže mať pomalí net na warez a tak mu dlho trvá sťahovať a najhoršie to majú tý čo majú hry cez steam alebo origin kde to musí kúpiť a ešte aj stiahnuť a keď má pomalý net tak dosť dlho to trvá dokým to stiahne alebo keď má doma celú rodinu na jednom internete a keď zapne sťahovanie celej rodine to spomalí net a len nadávajú 

- NevimNevim
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
behavioralista píše:NevimNevim spíš si lišti ty.Vždyť to vyšlo před víc jak dvěma měsícema tak jakýpak spoiler?To má už dohrané každý.
Ne každý je závislák jako ty a hraje 10 hodin denně a ještě si tu hru měl určitě nelegálně staženou ještě předtím, co vyšla originál verze co... Tím bych diskuzi o tvé hlouposti ukončil. Howgh
NevimNevim píše: Pokud zabiješ Pagana, tak deník sebrat nemůžeš, tudíž hru nemůžeš dohrát na 100%.
Deník jde sebrat i když Pagana zabiješ, jde se tam dostat stejnou cestou jako při misi a projít palácem k hrobce.
Edit: po cestě se musíš prostřílet přes jednu bránu.
Intel i5 2500K @4.5Ghz + Noctua NH-D15 / Asus P8P67 PRO rev 3.1 / Corsair 4x4 GB 1600MHz CL9 / GIGABYTE RTX 2070 SUPER / Corsair AX750 / Samsung 840 Evo 250GB / Fractal Desing Define XL / Dell Gaming S2721DGFA / Modecom HF-100 / Microsoft sidewinder X4 / Rapoo E9070 / Logitech G502 Proteus Core
no mne to cez tú bránu nejde. skúšal som aj raketomet, aj prísavné míny a nič

Schválně jsem to šel zkusit znova a nahrál jsem to na video.
https://www.youtube.com/watch?v=0bUlAnT6vWs&feature=youtu.be
Zničení brány 0:52
https://www.youtube.com/watch?v=0bUlAnT6vWs&feature=youtu.be
Zničení brány 0:52
Intel i5 2500K @4.5Ghz + Noctua NH-D15 / Asus P8P67 PRO rev 3.1 / Corsair 4x4 GB 1600MHz CL9 / GIGABYTE RTX 2070 SUPER / Corsair AX750 / Samsung 840 Evo 250GB / Fractal Desing Define XL / Dell Gaming S2721DGFA / Modecom HF-100 / Microsoft sidewinder X4 / Rapoo E9070 / Logitech G502 Proteus Core
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 21667
-
od Tay
Zobrazit poslední příspěvek
10 úno 2025 12:09