Zdravím, právě mě trápí problém s hláškou ,,Open HID device fail" při otevření programu FW update pro klávesnici GX Gaming MantiCore v Win 7 (32 bit), kterou jsem dostal na vánoce.
V systému Win 8.1 (64 bit) jsem ten program rozjel v pohodě. Klávesnice odmítala pracovat (pod oběma OS) tak jsem si vygooglil ten program a musím to provést v obou OS.
Když tak mám v jednom PC Win 8.1 i 7.
Open HID device fail! - co s tím?
Re: Open HID device fail! - co s tím?
Opravdu je tahle hláška tak moc zapeklitá, že si nikdo neví rady?
-
- Pohlaví:
Zapeklitá není, selhalo načítání té klávesnice. Proč tomu tak je se bez toho programu na dálku říci nedá (?).
Nějak ten program nemohu najít, byl to nějaký ,,Manticore fw updater". Stačí to, nebo si musím dát pár hodin hledání?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejspíš ti chybí ovladače. http://www.gx-gaming.com/?action=produc ... load&id=19
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Tenhle FW update jsem nemohl rozjet, to je ten kámen úrazu.
Drivery mám, klávesnice pořád vůbec nesvítí a při spuštění toho updatu hodí tu hlášku.
Drivery mám, klávesnice pořád vůbec nesvítí a při spuštění toho updatu hodí tu hlášku.
Takže, zjistil jsem podrobnosti o problému: Klávesnice ve win7 nesvítí, a pokud nesvítí, tak se píše ,,HID failed". Někdy (ojediněle) se mi win7 rozběhne i s klávesnicí. Což je dost zvláštní, ale já chci, aby po každém spuštění bylo možné klávesnici používat.
Co s tím? Ve win8 jede normálně, ale tam zase padá hra, kterou hraji. Jen připomínám, mám 2 OS
Mohou na to mít vliv aktualizace windows update? Zkusil jsem si ten win7 přeinstalovat, abych docílil funkčnosti klávesnice (zatím to ovšem vypadá bledě a proto sem znovu píšu, už mi docházejí nápady). Tak windows updaty teprve instaluji, mám po jejich nainstalování tedy očekávat zlepšení? Jinak drivery jsem nainstaloval, ale jak píšu: Updater nerozjedu, pokud klávesnice nesvítí (nefunguje).
Co s tím? Ve win8 jede normálně, ale tam zase padá hra, kterou hraji. Jen připomínám, mám 2 OS
Mohou na to mít vliv aktualizace windows update? Zkusil jsem si ten win7 přeinstalovat, abych docílil funkčnosti klávesnice (zatím to ovšem vypadá bledě a proto sem znovu píšu, už mi docházejí nápady). Tak windows updaty teprve instaluji, mám po jejich nainstalování tedy očekávat zlepšení? Jinak drivery jsem nainstaloval, ale jak píšu: Updater nerozjedu, pokud klávesnice nesvítí (nefunguje).
-
- Pohlaví:
Zkusil bych tu klávesnici připojit přes Y kablik. Tím bude možnost odběru vyššího proudu a možná už nebude zhasinat.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
Takový kabel nemám, ale klávesnice už má něco podobného - z USB konektoru, který se zapojuje do PC vede ještě jeden krátký kabel s druhým konektorem (klávesnice tedy zabere 2 USB sloty), není to tedy to samé, jako ten Y kabel? Myslíš tedy, že se klávesnici dostává nedostatek proudu, a proto že nesvítí a nefunguje? Pokud tomu je tak, tak jak je možné, že tomu tak není, pokud jsem ve win 8?
-
- Pohlaví:
Ano to je ten kabel. USB se asi ve W7 vypíná. Proč, to nevím.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
Na klávesnici svítí jen kontrolka, že je zapnutá num. klávesnice, jinak klávesnice nereaguje, pokud num. klávesnici vypnu na druhé (funkční klávesnici) tak to na té herní nezhasne. To myslím neznamená, že je určitý USB port vypnutý.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Mám podobný problém, ale stím že mě zase ta klávesnice svítí, ale vůbec nereaguje. Prvně jsem stáhnul z internetu Driver .. klávesnice ještě šla .. hodil jsem update a v pohodě se nainstaloval a potom mi z ničeho nic blikla klávesnice změnila barvy a nejde na ní nic dělat .. zkoušel jsem přeinstalovat drivery nic nepomohlo a když jsem se pokoušel znova nainstalovat update tak mi to píše tu hlášku HID device fail. Nevím co stím před tím co jsem měl operační systém windows 7 32b tak jsem měl stejnej problém, ale podařilo se mi to nějak opravit .. teď když mám win7 64b tak to vůbec nejde nevíte někdo čím to může být .. ? Děkuji za odpovědi.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2270
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 20:02