Jak možná víte dnes proběhla tisková konference Microsoftu na téma Windows 10. Na této konferenci bylo potvrzeno to že Windows 10 budou zdarma pro majitele Windows 7 - 8.1 , ale ne navždy budou zdarma pouze po dobu prvního roku.
Další novinky které byly/budou na konferenci představeny najdete zde:
http://www.zive.cz/clanky/sledujte-zive ... fault.aspx
Tímto jsem chtěl pouze upozornit lidi kteří o tomto faktu ještě neví a snad to žádnému moderátorovi nebude vadit.
Windows 10 bude zdarma první rok po vydání
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows 10 bude zdarma první rok po vydání
Pokud si to aktivujes behem toho roku, tak uz ti navzdy zustanou. Neni to rocni trial
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Budou zdarma pro ty, kteří během prvního roku po vydání na ně přejdou.
Hm, Linux je zdarma odjakživa, a bez jakéhokoliv časového nebo licenčního omezení
Hm, Linux je zdarma odjakživa, a bez jakéhokoliv časového nebo licenčního omezení

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
To Faraon,
Jeden z důvodů, proč jsem přešel na Linux
Jeden z důvodů, proč jsem přešel na Linux

Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
"Hm, Linux je zdarma odjakživa, a bez jakéhokoliv časového nebo licenčního omezení "
A nikdo na nej neprechazi - kdepak se asi stala chyba?
Windows 10 budou mit za hodinu po vydani vyssi zastoupeni na trhu nez linux za 20 let.
A nikdo na nej neprechazi - kdepak se asi stala chyba?

Windows 10 budou mit za hodinu po vydani vyssi zastoupeni na trhu nez linux za 20 let.
To petr22,
to je možný, ale ze svobody vzniká elegance
, a já na něj přešel a jsem sakra rád, že existuje...
to je možný, ale ze svobody vzniká elegance

Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Nikdo na něj nepřechází, ale máte ho všichni. I tam kde byste ho vůbec nečekali: http://www.smashwords.com/extreader/read/14089/1/jadro 

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
Je to celkem zajímavé gesto, ale nějak se mi do toho nechce.
Prostě mi nejde do hlavy proč za Win. chtěli do teď celkem velké peníze a najednou mohu přejít na W. 10 zdarma?
Nekonečné aktualizace pro W. 10? Proč neudělají to samé s W 7? Jsem s nimi spokojený a stálo to docela dost kaček.
A kolik asi za pár let zaberou místa na disku s nekonečnýma aktual.? (třeba po deseti letech když nebudou dělat nové win., jen dokola záplatovat zmíněné 10).
Myslím že jestli já osobně přejdu, tak budu čekat do poslední chvíle a koukat jak se to osvědčilo ostatním.
Jsem halt konzerva no...
Prostě mi nejde do hlavy proč za Win. chtěli do teď celkem velké peníze a najednou mohu přejít na W. 10 zdarma?
Nekonečné aktualizace pro W. 10? Proč neudělají to samé s W 7? Jsem s nimi spokojený a stálo to docela dost kaček.
A kolik asi za pár let zaberou místa na disku s nekonečnýma aktual.? (třeba po deseti letech když nebudou dělat nové win., jen dokola záplatovat zmíněné 10).
Myslím že jestli já osobně přejdu, tak budu čekat do poslední chvíle a koukat jak se to osvědčilo ostatním.
Jsem halt konzerva no...

Zaberou urcite min nez Windows 7 s neopravenym velmi rychle bobtanjicim WinSxS...
No jo, ale kdo ví co do toho časem všechno narvou.
A zpráva "Jediným dalším požadavkem je připojení k internetu, respektive k uživatelskému účtu Microsoftu." mi také zrovna dvakrát nesedí. Nechci mít účet u Microsoftu, atd... Mě to přijde jako velký zásah do soukromý.
A zpráva "Jediným dalším požadavkem je připojení k internetu, respektive k uživatelskému účtu Microsoftu." mi také zrovna dvakrát nesedí. Nechci mít účet u Microsoftu, atd... Mě to přijde jako velký zásah do soukromý.
Nikdo Te prechazet nenuti. Klidne si nech dale sedmicky... Tam je tve soukromi o 200% bezpecnejsi :-)
P.S.: Linux umi par veci ve kterych stoji Windows za starou backoru... Jinak je pro me jeho pouzivani tryzen.
P.S.: Linux umi par veci ve kterych stoji Windows za starou backoru... Jinak je pro me jeho pouzivani tryzen.
No zase tak jsem to úplně nemyslel.
Nemám v PC moc věcí co potřebuji mít extra chráněné, jen klasika internet. bank. - do toho se mi stejně nikdo nedostane (potvrzení přez mob. tel. bez internetu = větší jistota že se mi do tel. nedostane nějaké svinstvo.).
Šlo spíše o to že když si půjdu něco koupit (sedačku, rohlíky, naftu) tak také nechci a nebudu dávat své osob. údaje a nevidím jediný důvod proč bych to měl dělat při upgrade Windows. Jde o licenci za pár tisíc, ne o kšeft za miliony.

Šlo spíše o to že když si půjdu něco koupit (sedačku, rohlíky, naftu) tak také nechci a nebudu dávat své osob. údaje a nevidím jediný důvod proč bych to měl dělat při upgrade Windows. Jde o licenci za pár tisíc, ne o kšeft za miliony.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3017
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
21 led 2025 16:49