Tak protože potřebuji notebook do školy na práci bude se pužívat nejčastěji na zapisování a prohlížení internetu, ale také bych v něm chtěl občas sestříhat nějaké videjko. Protože je to pro práci a né na hraní rozhodl jsem se pořídit nějaký produkt od Applu, ale absolutně se b tom nevyznám. Zařízení nechci nové , ale budu kupovat z bazaru. Takže potřebuji vybrat to nejlepší co by se dalo sehnat do 15 000kč . Co jsem se tak koukal tak by bylo lepší aby byl 15 palců, ale není uplná podmínka.
Další věc je na co se mám připravit nikdy jsem nic od něco takévého neměl a celý život jedu na Windowsu tady se budu ptát lidí, které toto zařízení mají. Je to hodně jiné než Win ? Nebo se na to dá zvyknout ??
Mám jed jednu podmínku a to je aby na zařízení šel nahrát nejnovější Operační systém..
Všem děkuji moc za rady..
Přechod na MacBook a výběr
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Přechod na MacBook a výběr
Rozdíl to až takovej neni, máme doma macbook 11,6" já ho teda nějak extrémě nepoužívám, ale nějak strašně se od windowsů neliší, jen je stabilnější, rychlejší atp. to už známe 
co se týče bazaru, bazar bych nebral, bral bych mp.cz
je to jakoby bazarovej ntb, ale máš tam záruku ještě, a je o hodně levnější než novej
a je v luxusnim stavu vždy
http://www.mp.cz/produkt-5502499-nb-app ... 4-pouzity/
ten má dokonce dedikovanou gpu.. ten byl ve své době sakra drahej
každopádně to musíš objednávat z pobočky (maj pobočky skoro všude) nevím proč ale prostě takové věci z pobočky
je jich tam hodně, vyber si dle libosti: http://www.mp.cz/vyhledat/?namePartEnco ... ok&x=0&y=0
baterky tam vždy vydrží skoro původní dobu, my jsme tam macbook kupovali.

co se týče bazaru, bazar bych nebral, bral bych mp.cz
je to jakoby bazarovej ntb, ale máš tam záruku ještě, a je o hodně levnější než novej

http://www.mp.cz/produkt-5502499-nb-app ... 4-pouzity/
ten má dokonce dedikovanou gpu.. ten byl ve své době sakra drahej

každopádně to musíš objednávat z pobočky (maj pobočky skoro všude) nevím proč ale prostě takové věci z pobočky

je jich tam hodně, vyber si dle libosti: http://www.mp.cz/vyhledat/?namePartEnco ... ok&x=0&y=0
baterky tam vždy vydrží skoro původní dobu, my jsme tam macbook kupovali.
Zkratka chces nejlepsi MacBook Pro za 400 Liber
S I5 mi to vychazi 50 Liber pres limit:
http://www.ebay.co.uk/itm/Apple-MacBook ... 20f4d6a4ec.
S I5 mi to vychazi 50 Liber pres limit:
http://www.ebay.co.uk/itm/Apple-MacBook ... 20f4d6a4ec.
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A můžu se zeptat proč né ten co jsem poslal?
Kdyz se pujdes do MP podivat, tak tam zadne tyhle MacBooky nenajdes - nemaji tam ani ty za tech 6-7 tisic. Zajimalo by me, kde je maji schovane.
Navic tahle cena je pomerne zvlastne nizka - vsude jinde je to minimalne o 5000 Kc vic. MP je jediny kseft na svete, kde jde koupit MacBook Pro s I7 za stejnou cenu jako maji jinde stare C2D z roku 2009.
Navic tahle cena je pomerne zvlastne nizka - vsude jinde je to minimalne o 5000 Kc vic. MP je jediny kseft na svete, kde jde koupit MacBook Pro s I7 za stejnou cenu jako maji jinde stare C2D z roku 2009.
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Rozdíl mezi Windows a OSx je, ale většinou ve prospěch OS X. Zvykneš si ihned já osobně jedu momentálně na obojím a není problém. Co se týče nahrání nejnovějšího OS tak je to tuším tak, že od 2010 nahoru je kompatibilní.
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
WinDroid: Díky moc taky jsem tak koukal a vypadá to super :)
petr22: Jde o to že jsem teď objednával kamerku ze zahraničí a musel jsem platit DPH takže + 21% to nebylo nic moc :/
petr22: Jde o to že jsem teď objednával kamerku ze zahraničí a musel jsem platit DPH takže + 21% to nebylo nic moc :/
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mají to všechno v Praze. Když jsme tam kupovali ten náš, (my jsme tedy kupovali nějakej za 7-8k
) tak jsme se tam ptali
máme ho už necelej rok a nemáme žádnej problém je to 2009, ten tam teď maj za 6,5k 13,3"
maj tam opravdu výhodné nabídky + záruka, podle mě jedinej e-shop co má takhle příznivé ceny na macbooky.
k té kompatibilitě, myslím že vždycky notebooky 4 roky dozadu jsou kompatibilní. tudíž, 2010 zrovna ztratil kompatibilitu a momentálně jsou kompatibilní 2011

máme ho už necelej rok a nemáme žádnej problém je to 2009, ten tam teď maj za 6,5k 13,3"
maj tam opravdu výhodné nabídky + záruka, podle mě jedinej e-shop co má takhle příznivé ceny na macbooky.
k té kompatibilitě, myslím že vždycky notebooky 4 roky dozadu jsou kompatibilní. tudíž, 2010 zrovna ztratil kompatibilitu a momentálně jsou kompatibilní 2011
Kdyz objednavas z EU tak zadne DPH neplatis.
Co se tyce nejnovejsi evrze OS X, tak ta jde nainstalovat vsude - kdyz se vi jak na to. Ja mam OS X 10.10 Yosemite na Mac Pro 1.1 z roku 2006.
Co se tyce nejnovejsi evrze OS X, tak ta jde nainstalovat vsude - kdyz se vi jak na to. Ja mam OS X 10.10 Yosemite na Mac Pro 1.1 z roku 2006.
Takže mobilní pohotovost nebrat ?? Bydlím v Praze tak by nebyl problém se tam zastavit a mrknout na to.. I když ty ceny jsou fakt nějak podezdřelé. Ale co jsem koukal na bazar tak většinou se dá sehnat Macbook pro 15" s i5 a 8GB ram zhruba kolem 15k :)
Skusit to samozrejmne muzes, ale vzdy kdyz jsem tam kupoval fotaky tak tam tyhle Macbooky vystavene nemeli, jen same drazsi kousky (vetsina z nich zase nebyla na webu).
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nemají to na pobočce, ale na skladě.. musí se to objednat na dané pobočce aby to přivezli na tu pobočku, stejně to budeš platit při převzetí a můžeš na místě vyzkoušet, neni se čeho bát..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3228
-
od Karel203
Zobrazit poslední příspěvek
21 led 2025 14:43