NLite - Lze použít pokud začínají být Wokna nestabilní

...

Moderátor: Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

NLite - Lze použít pokud začínají být Wokna nestabilní

Příspěvekod Jan Pašek » 14 pro 2007 14:32

JUjda doufam že se ten program menuje Nlite a vyrábí se s ním instalace Woken s integrovaným balíčkem SP2 a dalšímy nastaveními.
NLite - Lze použít pokud začínají být Wokna nestabilní - Respektive kolik bordelu si stáhnu z částečně poškozeného systému na upravenou instalačku Woken.
Návod jak postupovat a celkem slušný mám vyšel v loňské ročence PC wordu nebo co to bylo za plátek. Jen to tam nebylo rozebrané tak do hloubky.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 15 pro 2007 23:03

A také lze vyrobit osekané instalačky Win, které jsou potom často nestabilní (Win) a uživatelé plní fóra dotazy s různými problémy, než se přijde na to, že si systém osekali nLitem :lol:

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 16 pro 2007 10:56

X: Je to jako se vším - když už někdo něco předělává, musí vědět, co dělá. :D

Já už 4 roky jedu na stejnou instalačku XP osekanou Nlitem na 200 MB (samozřejmě několikrát přeinstalovaný komplet systém kvůli vyčištění smetí nasbíraného provozem.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”