Outlok EXPRES - jak vytahnout z archivu jeden dopis.
Budu bourat a znovu stavět Pc. Já trubka sem měl někde přihlašovací kód na Mvaw a vypadá to že sem si ho nepoznačil nikam jinam a poštu sem dal archivovat.
Outlok - jak vytahnout z archivu jeden dopis
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Outlok - jak vytahnout z archivu jeden dopis
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
tak stejně sem to nenašel kam to ukládá ale v zoufalství sem těch zhruba 400 mejlíků prošel znovu a to co sem hledal tam bylo takže dík za odpovědi.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Pokud tomu chceš příště předejít,tak si úložiště pro Outlook EXPRESS zřid mimo systémový disk.Potom ti žádná reinstalace woken nebude vadit Změnit se dá velmi snadno.Nástroje>možnosti>údržba>složka úložiště.Pokud tam chceš mít i emaily co máš ted,tak doporučuji mimo systémový disk vytvořit složku a zkopírovat do ní celou složku na kterou ti ukazuje Outlook.Až ji budeš mít zkopírovanou tak do ní potom ukážeš Outlooku cestu.On se ti oznámí že v dané složce už úložiště je a zda ho chceš využívat.Potom po formátu stačí pouze Outlooku ukázat kde máš úložiště a je to.
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
dík rozhodně to využiju už se mi stává že pomálu začínám čerpat ze svých vlastních dotazů bo si stále nepamatuju stejný věci.