Ahoj, mam problém s PC. před týdne jsem hrál hru a pc se najednou restartoval, poté se startoval, ale na monitor nešel žádný signál, tak jsem vyndal grafiku, cca po 5 minutách jsem ji tam opět strčil a vše vypadalo že je to ok, ale nebylo stalo se to i při prohlížení webu. Tak mě napadlo že se podívám na příčinu, začal jsem měřit teplotu a nebylo tam víc než 67 st. tak jsem sundal z grafiky a procesoru ventilátory a namazal nově pastou. ale vše se opakovalo. Tak jsem si od kámoše půjčil jinou GK a vypadalo to že je vše OK, ale stalo se to i s tou jeho. Jo abych nezapomněl, moje karta je SAPPHIRE HD3850 a kámoš má PALIT HD 4850. Zkoušel jsem i nastavení v BIOSU ale nevím jak se v něm pořádně pracuje.
Dále mám druhý problém mám dva HDD WD jeden 80Gb a druhej 500Gb. jenže když je zapojim společně tak se mi v biosu načtou oba ale při startování PC se strašně ten 500Gb načítá a potom vše zamrzne. Tak jsem je zkoušel zapojit samostatně 80Gb šlapala v pořádku vše bylo OK ale při napojení 500Gb se načítala oprava systému tak jsem vlozil BOOT CD abych ho zkusil naformátovat ale nenašlo to jednotku, myslíte že je ta 500Gb totálně v háji????
PC se restartuje a GK neodpovídá
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: PC se restartuje a GK neodpovídá
Vítej na PC-Help!
Balo by od tebe velmi milé, kdybys napsal tu důležitou informaci - jaký máš systém? Po startu ihned mačkej F8 a na následující straně zakaž restart.
Ten disk je třeba zkontrolovat, vlož sem log - úpravy/kopírovat http://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/
Balo by od tebe velmi milé, kdybys napsal tu důležitou informaci - jaký máš systém? Po startu ihned mačkej F8 a na následující straně zakaž restart.
Ten disk je třeba zkontrolovat, vlož sem log - úpravy/kopírovat http://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Omlouvám se, mam WIN 7 64bit
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
nemuzu to sem dat, jelikož mi ten disk ani ve win nenačte.
-
- Pohlaví:
Z tohoto vyplývá že HDD je vidět
ale při napojení 500Gb se načítala oprava systému
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4