Dobrou náladu mi o víkendu zkazil následující problém: Pokusil jsem se nainstalovat android SDK (ovšem jsem se jen pokusil - nikoli nainstaloval - nic NIKDY nemůže být bez problémů!!)
... Ale k problému: Spustím instalaci SDK, klepnu na next napíše se, že nebylo možné nalézt Java JDK, které OVŠEM mám (v adresáři: F:\Program Files\Java\jdk1.8.0_31 - Systém mám na oddílu F, protože mám 2 OS a na C mám ten druhý).
Co jsem zkoušel:
Zadat Systémovou proměnnou s názvem JAVA_HOME a hodnotou: F:\Program Files\Java\jdk1.8.0_31 - nepomohlo
Zadat do proměnné s názvem Path před to, co tam bylo tohle: F: \ Program Files \ Java \ jdk1 . 8 . 0_31 \ bin - taktéž nic
Restartoval jsem PC - taktéž nic
Je možné, že podmínkou je, aby to všechno bylo na disku C?
Googlil jsem celkem 8 hod, žádné jiné řešení, než jsem sem napsal jsem nenašel. Tak píšu sem, doufám, že se tu najde někdo, kdo tomuhle rozumí. Jinak to vše potřebuji k exportu android her přes Game Maker: Studio. Už jsem to jednou dělal a asi jsem byl osvícen, protože si pamatuji, že jsem to vše bez problémů nainstaloval (v tom systému na disku C).
Android SDK instalátor nemůže najít JDK
Re: Android SDK instalátor nemůže najít JDK
Dej sem prosimte screenshot s nainstalovanymi programy (v ovladacich panelech).
Mas nainstalovanou jak x86 (32bit), tak x64 verzi?
Mas nainstalovanou jak x86 (32bit), tak x64 verzi?
Mas nainstalovanou pouze 64bitovou verzi Javy, coz znamena ze z pohledu 32bitove aplikace tam zadna Java neni.
Na 64bitovych Windows je nutne mit nainstalovanou jak 32bitovou, tak 64bitovou verzi Javy.
Reseni problemu mas ostatne uz na tom druhem screenshotu - odkazuje te na to ze mas nainstalovat 32bitovou verzi Javy (i586).
Na 64bitovych Windows je nutne mit nainstalovanou jak 32bitovou, tak 64bitovou verzi Javy.
Reseni problemu mas ostatne uz na tom druhem screenshotu - odkazuje te na to ze mas nainstalovat 32bitovou verzi Javy (i586).
@petr22: Ted jsem si vsiml te cesty (chybi x86)...
Presne tak.
V Program Files je 64bit Java, v Program Files (x86) je 32bit Java.
Pricemz to 32 a 64bit neznamena pro ktere Windows je urcena, ale pro jake prostredi. Android SDK je 32bitova aplikace, takze vyzaduje 32bitovou Javu a primo si o ni rika (download following compatible JDK.....).
V Program Files je 64bit Java, v Program Files (x86) je 32bit Java.
Pricemz to 32 a 64bit neznamena pro ktere Windows je urcena, ale pro jake prostredi. Android SDK je 32bitova aplikace, takze vyzaduje 32bitovou Javu a primo si o ni rika (download following compatible JDK.....).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3276
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
03 srp 2024 21:26
-
-
Mobil Android do 3,5K Příloha(y)
od tuningrob » 13 črc 2025 19:06 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 5
- 593
-
od tuningrob
včera, 17:31
-
-
- 0
- 5558
-
od BigSandy
22 úno 2025 07:53
-
-
Android 15 sledování objemu dat na sim kartě
od Tazator » 10 dub 2025 07:40 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4064
-
od Tazator
10 dub 2025 11:02
-
-
-
Nokia G22 - Marné čekání na Android 14
od simio.simsoft » 08 kvě 2025 01:59 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 2925
-
od simio.simsoft
09 kvě 2025 12:41
-