Samsung galaxy tab pro deti
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Samsung galaxy tab pro deti
Ahoj potřebovala bych poradit.Dceři se včera povedlo vybít tablet úplne do mrtva.Má ho teprve týden zkoušela jsem nabíjet v noci,ráno zkusila zapnout a pořád nechce naběhnout.Dneska jsem ho zase nabíjela pár hodin a nic. Nevíte prosím někdo jak ho nahodit? 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Samsung galaxy tab pro deti
Vím, celkový reset tablet. Na tabletu je takový malý vlez, asi velikosti párátka nebo jehly. Po zasunutí párátka nebo jiného podobného náčiní se tablet restartuje do továrního nastavení, tzn.: bez data a času. Zbytek bude dostupný. Případně se pak dělalo podržení tlačítka na zapnutí a hlasitosti, ale už si nevybavím které
Spíš bych zkontroloval konektor, jestli to fakt vůbec nabíjí. Popř. kontakty po celý nabíječce.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Konektor je v poradku protoze vcera kdyz nebyl uplne vycucnuty tak nabijel.Nabijecku jsem taky zkousela na mobilu a nabiji normalne.Zkusim ten reset jestli zabere.Zatim dekuju 

k čemu ti bude reset, když ten tablet nemá šťávu?
Asi je to blbá otázka, ale držela si doufám to tlačítko napájení aspoň 5 vteřin? Ne jenom zmáčkla?
Asi je to blbá otázka, ale držela si doufám to tlačítko napájení aspoň 5 vteřin? Ne jenom zmáčkla?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
No já mám ten samý pro syna, a pokud ho úplně vybije a nereaguje na nic, tak vždy po resetování naskočí
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
iPhone 4K/60FPS na Samsung A55/56
od AirCrew » 03 bře 2025 16:46 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 5728
-
od Martab
Zobrazit poslední příspěvek
04 bře 2025 09:42
-
-
- 5
- 4280
-
od mmmartin
09 bře 2025 18:01
-
-
ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4564
-
od Zivan
15 srp 2024 09:16
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”