mel jsem problem s yogou, byla hlucna a nasel jsem toto reseni http://forums.lenovo.com/t5/Yoga-Flex-L ... -p/1065093
Tak jsem to sel zkusit, pres rufus jsem si na flashku nainstaloval freeDOS. Restartoval notas. Postupoval jsem dle navodu, freedos se me zeptal zda cz nebo en klavesnici. Vybral jsem cz. Spustil soubor dle navodu. Soubory se uspesne prepsaly. Restartoval jsem notas, ale jak jsem chtel overit EC verzi, tak uz nesla klacesnice.
Takze co mi nejde? Po instalaci nove EC verze ve freeDOSu mi klavesnice nefunguje, napajena je, ale ma uplne popletene klavesy misto a pise +, misto w pise nic, misto e pise s, atd.
Dale se mi uplne odpojily obe USB. Takze mi nejde pripojit externi klavesnici nebo usb s freedosem a defaultnim ec souborem.
Nejaky napad co s tim? Ted pisu pres klavesnici na displeji. Napadla me reklamace, ale co vse dat vedet? Neporusil jsem podminky prehratim nekterych vnitrnich souboru? Nebo znate navod jak ve winu prepsat neco co klavesnici a napajeni usb ovlada? Dekuji za kazdounpomoc jsem docela bezradny