Nastavil jsem bráchu jako jiného uživatele PC. Jak mu mám zkopírovat nastavení Firefoxu, který mám na svém profilu.
Můžu to udělat takto ?
Z tohoto adresáře :
C:\Documents and Settings\Milan\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\3awre7ia.default
zkopíruji soubor prefs.js do jeho adresáře :
C:\Documents and Settings\Pavel\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\28zjk1wo.default
Je to tak správně nebo existuje nějaký jiný postup ?
kopírování profilu Firefoxu jinému uživateli
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud se tady nechytneš - i to se může zcela výjimečně stát
- zkus to na http://forum.czilla.cz/index.php?sid=dbb9107d59fc630292286c41cdfb221b

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
použij MozBackup.zazálohuj si profil a nahraj ho do toho druhého
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
to jsem taky nenašel ale můžeš je zálohovat přes záložky-správce záložek-soubor-exportovat a máš je v html dokumentu pod sebou i s popisky co sis k nim dal a pak do nového firefoxu je dáš stejným způsobem jen dáš import a načteš je kde je máš uložené
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Anonym
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
[quote="Zbynek1"] Měl bych takový dotaz, nevíte kde se ukládají ve Firefoxu "oblíbené" tak jako v IE ?[ /quote]
CTRL + B= toto myslíš? pak s do toho jen přetáhneš nějaké odkazy...
CTRL + B= toto myslíš? pak s do toho jen přetáhneš nějaké odkazy...
CPU typ: AMD Athlon 64 x2, 4000+
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
Zbynek1 myslel v PC kam se ukládají (asi)
Přesně tak, kde se fyzicky nachází v PC soubor s "oblíbenými" tak jak je tomu u IE (pod Vistama je např. C\users\nazev učtu\ oblíbené položky).
O zálohování "oblíbených" ve Firefoxu vím ale mnohem jednoduší je kopírovat nějaký soubor.
O zálohování "oblíbených" ve Firefoxu vím ale mnohem jednoduší je kopírovat nějaký soubor.
SONY VAIO VGN-FZ11M - Ryzí výkon, vybroušený styl. Viz prezentace Sony.
- Anonym
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak jsem pokročil
tak jsem našel jen "část"...
Lišta záložek (viz obrázek 2) se nachází tady: Mozilla (hlavní složka
)/ searchplugins
tam to mám já...
Lišta záložek (viz obrázek 2) se nachází tady: Mozilla (hlavní složka

CPU typ: AMD Athlon 64 x2, 4000+
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
To Zbynek1:
Záložky jsou umístěny v tomto souboru:
C:\Documents and Settings\*\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\**\bookmarks.html
jinak jejich zálohu najdeš zde:
C:\Documents and Settings\*\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\**\bookmarkbackups\bookmarks-RRR-MM-DD.html
(aby si našel dané umístění souboru budeš si muset zapnout zobrazení skrytých a systémových souborů)
* název tvého uživ. účtu
** název profilu
RRRR - je rok
MM - je měsíc
DD - je den
Záložky jsou umístěny v tomto souboru:
C:\Documents and Settings\*\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\**\bookmarks.html
jinak jejich zálohu najdeš zde:
C:\Documents and Settings\*\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\**\bookmarkbackups\bookmarks-RRR-MM-DD.html
(aby si našel dané umístění souboru budeš si muset zapnout zobrazení skrytých a systémových souborů)
* název tvého uživ. účtu
** název profilu
RRRR - je rok
MM - je měsíc
DD - je den
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Teoreticky stačí překopírovat určité soubory z jednoho profilu do druhého. Význam a k čemu jednotlivé soubory slouží najdeš zde: Soubory v profilu aplikací Mozilla
Budeš muset zkusit jestli bude stačit jen překopírovat tebou uvedený soubor, nebo bude ještě potřeba nějaký další ze seznamu.
Pokud by se zdařilo tak dej vědět co a jak jsi udělal, mohlo by to případně pomoci někomu v budoucnu.
Pokud by se nezdařilo tak se zkus zeptat přímo na CZilla fórum, odkaz už jsem dal mmmartin tam ti určitě poradí co bude potřeba pro to co potřebuješ (není potřeba registrace pro položení dotazu).
Budeš muset zkusit jestli bude stačit jen překopírovat tebou uvedený soubor, nebo bude ještě potřeba nějaký další ze seznamu.
Pokud by se zdařilo tak dej vědět co a jak jsi udělal, mohlo by to případně pomoci někomu v budoucnu.
Pokud by se nezdařilo tak se zkus zeptat přímo na CZilla fórum, odkaz už jsem dal mmmartin tam ti určitě poradí co bude potřeba pro to co potřebuješ (není potřeba registrace pro položení dotazu).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby - 0
- 3034
-
od postcd
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 14:39
-
-
- 0
- 2637
-
od LukM