Vymazani nulte stopy na USB disku Vyřešeno
Vymazani nulte stopy na USB disku Vyřešeno
Dobry den, mam nasledujici problem. Mam externi USB disk (ne flash disk ale klasicky externi usb disk) ktery jsem se pokousel nastavit jako bootovaci disk. To se mi bohuzel nepodarilo a jedine co jsem zpusobil bylo ze jsem (pres prikazovy radek CMD) provedl neco s "nultou stopou" na tom disku a ten bohuzel po pripojeni k pocitaci nelze rozpoznat ve windows. Nevite kde bych nalezl navod jak nastavit zpet nultou stopu tak abych mohl disk normalne pouzivat? (problem s bootovacim diskem mam uz vyresen ted bych jen potreboval aby mi ten externi diks zase normalne pracoval) predme dekuji za radu. Zdenek
-
- Pohlaví:
Re: Vymazani nulte stopy na USB disku
Vítej na PC-HELP!
Zkus nabootovat nějaký live linux a zkontroluj flashku v něm. Pokud bude vidět, hned ji zformátuj na FAT32 (exfat).
Zkus nabootovat nějaký live linux a zkontroluj flashku v něm. Pokud bude vidět, hned ji zformátuj na FAT32 (exfat).
-
- Pohlaví:
To na věci nic nemění. Nicméně, pokud ho lze rozebrat, tak vymontovat disk, připoit k PC, zrušit oddíl, vytvořit nový a přformátovat.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Od Vist vyse umi s USB disky i diskpart (vice viz jeho napoveda k prikazum clean a create).
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Panove diky moc za pomoc, zkusil jsem diskpart kde to na me jako laika bylo moc slozite - nakonec jsem pouzil program Eassos PatritionGuru kde jsem ten disk uplne whipnul a vytvoril novou patrition a uz to slape:-)
-
- Pohlaví:
Není zač. Označ téma jako vyřešené (zelené zatržítko).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2015
-
od Jirka88
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 19:44
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3253
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 20:58
-
-
- 8
- 3367
-
od sabrik