Využití CPU až 100%
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Využití CPU až 100%
Zdravim , mam problem s využitím cpu často až 100% stalo se to po reinstalaci windowsu ale zformatoval jsem i disky.. když jsem hledal na netu co by to mohlo způsobovat tak jsem našel něco jako o svchost.exe ale pulka lidí stojí za tím že se jedná o systemový soubor a to taky jedná ale hodně lidí tvrdí to že se za tim schovavá taky vir kterej tohle dělá.. takže nemam tušení jak to teda je
a taky bych se chtěl zeptat když mám 3gb ram tak mam většinou hned po zapnutí někde třeba přes giga jen při zapnutym správci uloh , tak bych prosil o pomoc s mýma problema (Mam notebook a občas i vysoké teploty) přikládám screeny Díky za každou pomoc či vysvětlení :)

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Využití CPU až 100%
Teploty CPU jsou vysoké , špatně připojený chladič , pasta ap.
Pokud si formátoval disky , tak to viry nebude..
Pokud si formátoval disky , tak to viry nebude..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jo mrknu na to , ale pravě že sem to tak 2 měsíce zpátky přepastoval a šlo to ale pravě že ted po tom reinstalu jsou ty teploty velké a předtim nebyli :)
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zde to je : viewtopic.php?f=70&t=149206 snad sem to udělal dobře :)
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”