Herny PC do 1 000€ (27 000 Kc)
Re: Herny PC do 1 000€ (27 000 Kc)
Samozřejmě né na tebe :) ale na pana autora a jeho gtx 760
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Proti gustu... osobně bych teda budoucnost řešil spíš tím, že bych teď vzal GTX 970 a obyč desku (+ případně menší SSD a časem dokoupil větší) než mít zbytečně drahou desku, kterou možná někdy využiju a možná taky ne.
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
tak ako kazdy je iny a kazdy ma rad nieco ine -priklad zo zivota: mas 10k € a chces si kupit auto - kazdy ti bude radit nieco ine a ked si chces kupit nejake slabsie (aj ked mas na lepsie ale su tam zase ine nevyhody) tak volba je na tebe a nie na tom, co radia (ide o to, ze rada ma nasmerovat a pomôct ked niekto nevie -ja som sa prave dobracoval gtx 760)
pri tom SSD: to by bolo zase reinstal systemu + programov + hier + x-hodin stahovania (600K/s ak to ide poriadne) zaberie dost casu a nechcem riskovat, ze by sa nieco pokazilo alebo neslo (staci raz a dobre a nech je pokoj)
a o ram-kach a psu vôbec nic netusim (o gpu a cpu toho viem trochu viac) tak preto chcem uz rady hlavne iba pre ne (treba to brat, ako ze uz par suciastiek je a treba iba doskladat zbytok)
pri tom SSD: to by bolo zase reinstal systemu + programov + hier + x-hodin stahovania (600K/s ak to ide poriadne) zaberie dost casu a nechcem riskovat, ze by sa nieco pokazilo alebo neslo (staci raz a dobre a nech je pokoj)
a o ram-kach a psu vôbec nic netusim (o gpu a cpu toho viem trochu viac) tak preto chcem uz rady hlavne iba pre ne (treba to brat, ako ze uz par suciastiek je a treba iba doskladat zbytok)
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V tom autě ale ten rozdíl poznáš, třeba jestli máš pohodlný sedačky a nebo je to jak sedět na dřevěný židli, ale u toho počítače ta deska je schovaná vevnitř a pokud není poddimenzovaná, tak nemá žádný vliv.
Ty tu máš desku, co se používá na taktování i s dusíkem, a plácneš na ní nejobyčejnější netaktovací čtyřjádro od Intelu a grafiku, co se poměrem cena/výkon dneska vůbec nevyplatí - za tu cenu bych vzal buďto R9 280 nebo už aspoň GTX 960.
Ty tu máš desku, co se používá na taktování i s dusíkem, a plácneš na ní nejobyčejnější netaktovací čtyřjádro od Intelu a grafiku, co se poměrem cena/výkon dneska vůbec nevyplatí - za tu cenu bych vzal buďto R9 280 nebo už aspoň GTX 960.
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
german038389: Přišel jsi sem s úmyslem nechat si poradit, tak tam prosím necpi blbosti a radši ty peníze přihoď na něčem, kde svoje peníze poznáš.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
hej, len vsetko sa da vymenit
sak kto vravi, ze to tam bude nafurt a ze nevyskusam aj ine procesory/grafiky - predsalen sa lahsie meni procesor/grafika ako cela zakladovka alebo zdroj
hold ked mi uz nikto nechce poradit s nicim, tak zoberiem prve dobre co najdem a dam to do kopy
Karrex: to ze nemam rad cokoladu, neznamena, ze si kôli kamaratovej rade kupim napr. cokoladovu zmrzlinu (napr.)
ako to tak zase vidim (tu a aj na inom fore) tak na podobne forum este dlho ani nepachnem, lebo ludia su ..............
sak kto vravi, ze to tam bude nafurt a ze nevyskusam aj ine procesory/grafiky - predsalen sa lahsie meni procesor/grafika ako cela zakladovka alebo zdroj
hold ked mi uz nikto nechce poradit s nicim, tak zoberiem prve dobre co najdem a dam to do kopy
Karrex: to ze nemam rad cokoladu, neznamena, ze si kôli kamaratovej rade kupim napr. cokoladovu zmrzlinu (napr.)
ako to tak zase vidim (tu a aj na inom fore) tak na podobne forum este dlho ani nepachnem, lebo ludia su ..............
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Přestaň pořád něco k něčemu přirovnávat a radši se vyjádři rovnou a přesně, už 5 stránek ti tu lidi píšou, že co vybíráš je nesmysl a ty to tam stejně necháváš, proto říkám, necpi tam blbosti nebo sem opravdu nechoď.
Nebude to naše chyba ani mínus.
Nebude to naše chyba ani mínus.
Sestava v profilu.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ja to vidim tak, ze 4 stranky nevedia pochopit, ze sem tu gtx 970 rvu zbytocne, kedze (podla mna) sa mi viac teraz zide aj trochu slabsia a rozdiel narvat do ostatnych komponentov
ja po vsetkych tychto konverzaciach a zbytocnych radach ktore mi skoro vôbec nepomohli uz na dalsie nemam nervy
a su to moje peniaze, takze do coho ich narvem je moja vec a v ziadnom pripade nemozem vinu hadzat na vas
a uz aj tak to je slusna zostava na to, co na nej chcem hrat
ja po vsetkych tychto konverzaciach a zbytocnych radach ktore mi skoro vôbec nepomohli uz na dalsie nemam nervy
a su to moje peniaze, takze do coho ich narvem je moja vec a v ziadnom pripade nemozem vinu hadzat na vas
a uz aj tak to je slusna zostava na to, co na nej chcem hrat
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
To tu každej pochopí, že když nechceš hrát nic náročného, že radši přihodíme jiné věci nebo přidáme na kvalitě něčeho jiného. Ale zase tam cpeš grafiku(pro tebe dostatečnou, ale...) s poměrem cena výkon tak mimo, že i Česká vláda je oproti ní v normálu...
Sestava v profilu.
já teda nejsem žádnej zkušenej uživatel, ale ted sem si poskládal dobrý pc (i5 4570, 8gb ram,...) a co řeším? že BF3 premium kterej sem si koupil, moje šrotovní gk gtx 460 utáhne sotva na polovinu. komp našláplej a úzký hrdlo grafika. samo že jsem to věděl, že ta grafika bude slabej článek. ale chvíli hraju BF3 ořezaný a rozhodl jsem se koupit si lepší grafárnu, protože prostě když už jsem do toho nacpal prachy, tak si chci zahrát hru na slušný fps s detailama. takže být tebou koupím co nejlepší kartu co ti radí, protože jedině karta tě bude na té sestavě brzdit a budeš litovat že jsi nacpal 27 klacků do kompu na kterým si ani nezahraješ na ultra detaily. a to je podle mě velká velká škoda...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
tak a kto povedal, ze chcem vsetko na 100% na ultra a zaroven vysoke fps - na ntb mam CS:GO na nizke/stredne detaily (neviem presne) a uplne mi to staci
a ta grafika by mala utiahnut vsetko co chcem minimalne na strednych (tie najnovsie) a tie starsie co to ide
a ta grafika by mala utiahnut vsetko co chcem minimalne na strednych (tie najnovsie) a tie starsie co to ide
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
German: pokud nesouhlasíš s názorem většiny lidí na tomhle fóru i na jiných fórech, pak je možné, že problém není na straně těch lidí, ale u tebe :) .
Pokud na tom chceš hrát nějaké nenáročné hry, tak vem rovnou levnější PC a nesnaž se tu o takový šílený paskvil, kdy do herního PC vrazíš desku vhodnou pod taktovací šestijádro, na to nacpeš nejlevnější čtyřjádro a k tomu kartu, co se poměrem cena/výkon nevyplatí a jejíž výkon je poloviční, než navrhované GTX 970. Rozpočet bys na to měl.
Procesor ještě nějakou dobu výkonově vydrží, ale desku máš naddimenzovanou a grafiku budeš muset měnit (nebo stahovat detaily) hned, jak přijde nějaká náročnější hra.
Pokud na tom chceš hrát nějaké nenáročné hry, tak vem rovnou levnější PC a nesnaž se tu o takový šílený paskvil, kdy do herního PC vrazíš desku vhodnou pod taktovací šestijádro, na to nacpeš nejlevnější čtyřjádro a k tomu kartu, co se poměrem cena/výkon nevyplatí a jejíž výkon je poloviční, než navrhované GTX 970. Rozpočet bys na to měl.
Procesor ještě nějakou dobu výkonově vydrží, ale desku máš naddimenzovanou a grafiku budeš muset měnit (nebo stahovat detaily) hned, jak přijde nějaká náročnější hra.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1215
-
od origon2
Zobrazit poslední příspěvek
15 zář 2024 14:41