Dobrý den, od zakoupení myši uplynul asi rok - rok a půl a zhruba před měsícem se mi myš začala zasekávat (zasekly se i tlačítka) asi na 1 - 2 vteřiny, jak kdy. Zkoušel jsem umýt podložku, poté fungovala normálně a asi zase po týdnu mi dělá to samé. Pokud se s tímto někdo setkal, ptám se, jestli neví co s tím nebo jak vyřešil tento problém.
Myš - A4Tech Bloody V3
Problém s myší a4tech
Re: Problém s myší a4tech
V jiném PC myš funguje bez problémů?
Ten samí problém mám i já se svou A4Tech Bloody R8 (bezdrátová) s tím rozdíl že to asi nedělala podložka. V neurčitou dobu (Někdy po hodině, jindy zase každých 5-10m.) si řekla že se prostě začne posekávat nějak ty 1-2s a ve hře to opravdu udělá neplechu. Osobně mi myš začala blbnou též po roce a to dokonce až potom co sem si koupil nový pc (až tam to začalo blbnout). Ale jiná myš jede v pohodě, takže problém bude v myši. Bohužel sem zatím tuhle zasekávací záhadu nevyřešil.
EDIT: Koukám že tu už jedno tohle téma bylo a dokonce přímo o mé myšce.. http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=7&t=127412 , ale vypadá to že to též nevyřešili. Něco mi říká že A4tech má životnost 1 rok a pak se začne posekávat. Dal bych reklamovat, ale slyším v ní trochu rachot, jakoby se v ni něco rozdrtilo..ovšem to už asi půl roku a šlapala jak pomásle. Je mi jasný že reklamace by nevyšla.
EDIT: Koukám že tu už jedno tohle téma bylo a dokonce přímo o mé myšce.. http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=7&t=127412 , ale vypadá to že to též nevyřešili. Něco mi říká že A4tech má životnost 1 rok a pak se začne posekávat. Dal bych reklamovat, ale slyším v ní trochu rachot, jakoby se v ni něco rozdrtilo..ovšem to už asi půl roku a šlapala jak pomásle. Je mi jasný že reklamace by nevyšla.
Hle něco sem našel na FAQ výrobce... Ale nějak nechápu co že to mám udělat 
"Bloody mouse seems to be working all fine, but after a few months,the cursor will sometimes stop for a few seconds?"
"Try wiping the bottom of mouse to avoid dust clog as this would improve the precision. This should solve the problem immediately."

"Bloody mouse seems to be working all fine, but after a few months,the cursor will sometimes stop for a few seconds?"
"Try wiping the bottom of mouse to avoid dust clog as this would improve the precision. This should solve the problem immediately."
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1503
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
21 lis 2024 11:41