Zdravím všechny, od včerejška mám velký problém. Po dlouhé době mi začaly blbnout ovladače ke grafické kartě, tak jsem je všechny přeinstaloval a bylo to OK. Po práci jsem si chtěl jít chvíli zahrát CSGO, ale moc jsem si nezahrál...Jakmile se načetla mapa, hrál jsem cca 10 sekund a hra se kousla, problikla a opět to šlo na pár sekund a poté to stejné. Jakmile to udělalo po 3ti tak najednou se objevila "MODRÁ SMRT" a PC se restartoval. Pořád jsem to zkoušel a najenou to už šlo. Načítal se mi nový zapás, hrál jsem pár sekund a objevila se opět Modrá smrt. Řekl jsem si, že se zase restartuje pc a podívam se na to. Jenomže se tak nestalo. Místo toho, aby se mi na monitoru ukazovali ty různé načítací "blbosti", tak na monitoru se jen objevilo NO SIGNAL a to bylo vše. Zkoušel jsem monitor zapojit i do zakladové desky, kde je vestavěná grafika,nepomohlo.Dokonce jsem onitor zapojil do nb, jestli nahodou není chyba na straně monitoru, ale ten funguval. Když zapnu PC, tak u grafiky se toči větráčky a i CPU chladič se točí. Díval jsem se do různých diskuzí, kde se lidé ptali na stejny problém s "monitorem", vyzkoušel jsem již mnoho věcí, co radili a bohužel nic nepomohlo.
Všem děkuji za každou radu