Dobrý den,
na mém počítači běžel Windows 8. Poté jsem upgradoval na 8.1. Později jsem se rozhodl přejít na Windows 7, jelikož na osmičkách mi padaly drivery a počítač byl celkově pomalý (nepomohl ani re-install). Chtěl jsem se tedy zeptat zda se lze nějak vrátit na osmičky (zdarma - bez jakéhokoliv koupení nových). Osmičky byly v PC již nainstalovány, záloha smazána.
Děkuji za odpověď
Návrat k Windows 8 Vyřešeno
Re: Návrat k Windows 8
Je to mozne, navic pomerne jednoduse.
1. Je potreba sehnat instalacni DVD Windows 8.1 core ceskou verzi (je jedno kde, ale musi to byt DVD od Microsoftu, zadna upravena piratska predaktivovana edice), v MS distribucnim katalogu by melo mit to medium kod 4048094.
2. Je potreba najit na netu Technet klic pro instalaci Windows 8.1
3. Pak staci nainstalovat Windows 8.1 z DVD a zadat onen technet klic
4. Po instalaci Windows bude treba stahnout aplikaci RW utility a z BIOSu pocitace vytahnout produktovy klic Windows 8 (jde to udelat i ted pokud jsou tam funkcni Windows)
5. Nakonec staci ten produktovy klic pro Windows 8.0 z BIOSu zadat do Windows a nasledne Windows aktivovat
1. Je potreba sehnat instalacni DVD Windows 8.1 core ceskou verzi (je jedno kde, ale musi to byt DVD od Microsoftu, zadna upravena piratska predaktivovana edice), v MS distribucnim katalogu by melo mit to medium kod 4048094.
2. Je potreba najit na netu Technet klic pro instalaci Windows 8.1
3. Pak staci nainstalovat Windows 8.1 z DVD a zadat onen technet klic
4. Po instalaci Windows bude treba stahnout aplikaci RW utility a z BIOSu pocitace vytahnout produktovy klic Windows 8 (jde to udelat i ted pokud jsou tam funkcni Windows)
5. Nakonec staci ten produktovy klic pro Windows 8.0 z BIOSu zadat do Windows a nasledne Windows aktivovat
Re: Návrat k Windows 8
Lze ten klíč k Windows 8 zjistit z UEFI i když jsou na tom PC sedmičky? Někde jsem četl že to jde, ale nenašel jsem to tam...
Re: Návrat k Windows 8 Vyřešeno
Melo by to jit.
http://www.softpedia.com/get/System/Sys ... rite.shtml
ACPI / MSDM a uplne dole je 25mistny produktovy klic
http://www.softpedia.com/get/System/Sys ... rite.shtml
ACPI / MSDM a uplne dole je 25mistny produktovy klic
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-