Dobrý den mám pc s win 8,1 desku am3+ gigabyte 7gb ram cpu fx6200 s nvidii gtx750 2gb a fortron 500w zvukovka asus. Pc mi jede v bf4 bf3 prostě ve hrach
bez problemu ale v klidu po nějake době se mi vytíží pruběžně cpu na 100% a pc spadne. Jsem přihlašen pod místním učtem , používám norton 360, a free antimalware emsi soft a spybot tyto dva programy spouštím ručně. Nemuže to být virem ale myslím si že to souvisí se službou store broker zalohovani souboru mám vypnute a jinak provadim zalohu ručně.Pc nic neodesílá ani nepřijímá jenom pár bite, pamět je na 30% ram ale cpu jde do závratných výkonových výšin
které nejsou nikde vidět , internet explorer se v tu chvíli zablokoval, udělá to jednou za den mám dump výpis takže ho mužu přiložit pokud budete vyžadovat.
Všechny zabezpečovací programy když je mam spuštěne nevytíží tolik pc .Děkuji za případná řešení.
Problem v win 8,1 cpu na 100%.
Re: Problem v win 8,1 cpu na 100%.
Chtělo by to udělat screenshot ze správce úloh, když ti vyskočí cpu na 100%. Ať víme, kterej proces to způsobuje.
Tak už vím asi je to store broker proces ktery mi vytěžuje pc. Viděl jsem ho ve správci uloh . Co s tím .Ještě teda musim počkat par dni ono se to zase objeví a pak udělám screen shot pro jistotu.
Hm,
1) zabij to v Task Manageru
2) Windows + R
3) tam zadat AppData\Local\Packages\ a potvrdit
4) otevrit slozku WinStore_nejakyznaky
5) smazat slozku Cache
6) projet PC programy AdwCleaner a TFC, restart, potom kontrola programem MBAM
7) odinstalovat hlouposti, zakazat spousteni zbytecnosti pri "startu" OS, chovat se hezky k OS
To by melo problem vyresit, pokud ne, ozvi se.
1) zabij to v Task Manageru
2) Windows + R
3) tam zadat AppData\Local\Packages\ a potvrdit
4) otevrit slozku WinStore_nejakyznaky
5) smazat slozku Cache
6) projet PC programy AdwCleaner a TFC, restart, potom kontrola programem MBAM
7) odinstalovat hlouposti, zakazat spousteni zbytecnosti pri "startu" OS, chovat se hezky k OS
To by melo problem vyresit, pokud ne, ozvi se.

Dobrý den tak složka cache smazana a jine podle mě špatne soubory . Mám v pc 360 symantec a včera mi v něm antimalware od emsi našlo trojana přímo v
nortonu ktery se choval normalně.Od těch oprav se pc znatelně zrychlilo. Děkuji a kdyby se problem vrátil zase se ozvu.
nortonu ktery se choval normalně.Od těch oprav se pc znatelně zrychlilo. Děkuji a kdyby se problem vrátil zase se ozvu.
Podle toho, co píšeš.. bych si nechal zkontrolovat pc v sekci HJT.
Není zač, a zaběhni si buď sem do sekce HJT nebo na fórum Viry...
Je potřeba dočistit.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4228
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek