w8.1 tovární nastavení
w8.1 tovární nastavení
Když chci dát PC do tovarního nastavení mi vyskočí tabulka: Nekteré soubory chýbí. Najdete je na operačním disku systému windows nebo médiu pro obnovení. plz poradte !
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: w8.1 tovární nastavení
opatři si čistý netknutý legální instalační médium windows 8.1 a instaluj hned po startu počítače 

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
To samozrejmne lze, nicmene je nutne poznamenat ze tim zaroven prijde o zaruku a podporu na predinstalovany operacni system.
-
- Pohlaví:
Co je to za notebook a jak to obnovuješ?
Máš recovery DVD?
Odesláno z mého MT15i
Máš recovery DVD?
Odesláno z mého MT15i
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
petr22 píše:To samozrejmne lze, nicmene je nutne poznamenat ze tim zaroven prijde o zaruku a podporu na predinstalovany operacni system.
já bych teda řek, že je lepší mít čistej systém od mrkvosoftu, byť bez záruky výrobce notebooku na systém, než tu zasviněnou kejdu, co tam všichni ve větší nebo menší míře cpou

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Rozhodně o záruku moc přijít nechci protožě jí mám ještě prodlouženou :( a hlavně to nemůžu nějak opravit nemám k tomu žádné cd jedině jestli není něco na ofiko stránkách fakt si nevím rady naposled když jsem to dával do továrního nastavení tak žádnej problém nebyl :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Úno 2015 23:52) ---
Rozhodně o záruku moc přijít nechci protožě jí mám ještě prodlouženou :( a hlavně to nemůžu nějak opravit nemám k tomu žádné cd jedině jestli není něco na ofiko stránkách fakt si nevím rady naposled když jsem to dával do továrního nastavení tak žádnej problém nebyl :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Úno 2015 23:52) ---
Naposledy upravil(a) sidvvw dne 02 úno 2015 23:52, celkem upraveno 1 x.
Ta zasvinena kejda pouziva ovladace certifikovane vyrobcem hardware, navic umi obnovit sama sebe v pripade problemu.
Ne kazdy si umi nainstalovat Windows z DVD od Microsoftu, aktivovat, nainstalovat vsechny ovladace a v pripade problemu se spolehnout jen sam na sebe.
Ne kazdy si umi nainstalovat Windows z DVD od Microsoftu, aktivovat, nainstalovat vsechny ovladace a v pripade problemu se spolehnout jen sam na sebe.
delal jsem to podle toho http://www.lenovoblog.cz/2014/10/jak-na ... aveni.html před rokem mi to šlo
Neni na tom notebooku specialni tlacitko, ktere pri zapnuti spusti primo obnovu? To bych skusil jako prvni (pochopitelne to smaze vsechny data na disku).
To zamozdřejmě jde ? jak prosímtě stačí odkaz kde seženu ty netknuté média :( kdybych věděl jaké tlačítko tak do toho jdu
-
- Pohlaví:
To tlačítko se jmenuje Novo, je male vedle tlačítka Power.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 2957
-
od Fargotroniac