rád bych se zeptal na dotaz ohledně fps při hraní Pc her. Mám notebook http://www.alza.cz/acer-aspire-v3-771g- ... 363493.htm < --- parametry zde :)
Já vím je to notebook, tzn. že to není herní zařízení. Kvůli škole potřebuju přenosné PC.
Můj problém je jakoby objektivní ... Je jedno jestli hraju originální hru nebo jestli hraju cracknutou. Přirovnám třeba na World of Tanks .. tuto hru zná každý. běží mi na 30 - 40 FPS v průměru
Bohužel často se stává, že mi FPS propadne na nějakých 19 nebo 16 FPS na cca 10 sekund (časové intervaly jsou různé) jak kdy a zase vyskočí na 40. Vypozoroval jsem, že se tak děje nejčastěji, když je na scéně zobrazen dým nebo oheň, rozptýlení v zátiší.
Někdy také záleží jen na natočení kamery. Abych nespecikoval jen WoT .. může to být i aktuálním updatem hry. Nedáno jsem si stáhl Dragon age 2 ... hra běhá 40 - 60 FPS a právě když se v pozadí objeví oheň nebo jakoby více detailních objektů v pohybu, FPS klesnou. zase na cca 19FPS. Nevím čím to může být ... jak testovat. Propady se dějou většinou u jakýchkoliv her. Rád poskynu informace, cokoli bude potřeba k vyřešení.