Notebook a SSHD Vyřešeno
Notebook a SSHD
Dobrý den, žádám Vás o radu. Mám nový notebook od Aceru (http://www.alza.cz/acer-aspire-v7-582pg ... 145717.htm) a občas se stává, že OS nachvíli zamrzne a nejde po tu dobu vůbec ovládat (pozastaví se i stahování nebo přehrávání videa z internetu, ale rolovat stránkou například ještě jde). Mám podezření na SSHD, neboť vždy jde normálně slyšet jak pracuje (pokud to je ono) a pak najednou "cvak" a nic - OS je zamrzlý. Ne vždy se tak, po "cvaknutí", stane a obecně se to stává jen občas, a proto chci znát Váš názor. Čím by to mohlo být a má cenu notebook reklamovat? Nechci, aby mi ho po měsíci čekání vrátili s tím, že "tomu přece nic není."
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Notebook a SSHD Vyřešeno
Vítej na PC-HELP
Reklamoval bych to určitě, ale ještě před tím koukni na disk přes Crystal Disk Info, zda to ukáže nějaké chyby.
SSHD obecně je cesta do nikam a dělá to víc problémů než přináší užitku. Nicméně nějak se ty defektní čipy musely udat. Do klasického SSD nešly, tak je daly jako cache ke klasickému HDD, tam údajně službu udělají.
Reklamoval bych to určitě, ale ještě před tím koukni na disk přes Crystal Disk Info, zda to ukáže nějaké chyby.
SSHD obecně je cesta do nikam a dělá to víc problémů než přináší užitku. Nicméně nějak se ty defektní čipy musely udat. Do klasického SSD nešly, tak je daly jako cache ke klasickému HDD, tam údajně službu udělají.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2092
-
od meda2016