zmenšení disku
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
zmenšení disku
Dobrý den, mám dotaz ohledně disku koupil jsem si nový notebook mám tam mít 500GB disk když jsem poprvé nainstaloval windows 7 home premium 64 bit tak najednou je disk je 233GB velký nevíte někdo čím to je ?
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: zmenšení disku
jak se sem dávají obrázky ?
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
To není Správa disků!
Tento počítač - Spravovat - Správa disků.
Tento počítač - Spravovat - Správa disků.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
toto ?
Ten disk je rozdělený naprosto šíleně, nechápu.
1) Když ve správě disků přidělíš té první oblasti písmeno, půjde disk připojit, nebo má sloužit jako záložní oblast pro céčko a dostaneš se do ní jen při startu počítače (hláška PRESS F11 nebo tak nějak podobně – pro obnovu systému)
2) Ten notebook je nový – takhle koupený v obchodě, nebo je už použitý, od někoho?
3) Máš k němu instalační DVD Windows?
Doplňuji:
Aha – teď koukám, ty Windows jsi instaloval sám, takže doporučuji spojit obě oblasti a prázdné místo do jednoho Céčka. Pokud to nepůjde pomocí správy disků, určitě pomůže některý z nástrojů jako Easeus Partition Master.
Po tomto zákroku je pravděpodobné, že budeš muset pomocí instalačky Windows opravit zavaděč (spouštění systému).
1) Když ve správě disků přidělíš té první oblasti písmeno, půjde disk připojit, nebo má sloužit jako záložní oblast pro céčko a dostaneš se do ní jen při startu počítače (hláška PRESS F11 nebo tak nějak podobně – pro obnovu systému)
2) Ten notebook je nový – takhle koupený v obchodě, nebo je už použitý, od někoho?
3) Máš k němu instalační DVD Windows?
Doplňuji:
Aha – teď koukám, ty Windows jsi instaloval sám, takže doporučuji spojit obě oblasti a prázdné místo do jednoho Céčka. Pokud to nepůjde pomocí správy disků, určitě pomůže některý z nástrojů jako Easeus Partition Master.
Po tomto zákroku je pravděpodobné, že budeš muset pomocí instalačky Windows opravit zavaděč (spouštění systému).
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tento pc je novy a instalacku od windows nemam uz jsem ho koupil s win 7
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Instalačka je u notebooků zpravidla v samostatné části hdd, jíž se říká recovery.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Speed_dead: On to byl podle mě notebook bez systému, na který si bugicek7lpCZ ty Windows instaloval sám:
Sice mě zaráží, jak mohly Windows takhle doprasit rozdělení disku, nadto bych řekl, že recovery nebude zabírat polovinu harddisku, ale pokud nám bugicek7lpCZ neposkytne víc informací, těžko se něčeho dobereme.
bugicek7lpCZ píše:… když jsem poprvé nainstaloval windows 7 home premium 64 bit tak najednou je disk je 233GB velký…
Sice mě zaráží, jak mohly Windows takhle doprasit rozdělení disku, nadto bych řekl, že recovery nebude zabírat polovinu harddisku, ale pokud nám bugicek7lpCZ neposkytne víc informací, těžko se něčeho dobereme.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Jak to tedy bylo? Napřed píšeš:
A pak říkáš, že:
V každém případě – už jsi zkusil ve správě disků ten první oddíl, který nemá písmenko, připojit, písmenko mu přidělit?
A pokud se to povedlo, je na něm něco?
bugicek7lpCZ píše:… když jsem poprvé nainstaloval windows 7 home premium 64 bit tak najednou je disk je 233GB…
A pak říkáš, že:
bugicek7lpCZ píše:Tento pc je novy a instalacku od windows nemam uz jsem ho koupil s win 7
V každém případě – už jsi zkusil ve správě disků ten první oddíl, který nemá písmenko, připojit, písmenko mu přidělit?
A pokud se to povedlo, je na něm něco?
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3365
-
od sabrik
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 15:35
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3252
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 20:58
-
-
- 3
- 2013
-
od Jirka88