Normálně sem měl zaplej jeden monitor ( muj ACER ), dneska sem si připojil další konkrétně http://www.alza.cz/philips-201e1-cerny-d138243.htm , připojil sem pomocí VGA ( i ten druhý je zapojený stejně před DVI redukci na VGA ) Grafiku mám http://www.alza.cz/sapphire-hd-6850-d192496.htm a normálně by měla podporovat dva monitory. Kabely a všechno funguje takže to prostě bude jen vtom jak to nastavit. Ale prostě we Windowsu nebo když mám prostě normálně zaplej PC tak mi jede pouze ten jeden a ukazuje jen jeden viz obrázek, bud mi jede ten Philips ( Acer černá obrázovka a naopak. Zkoušel sem zapojit jenom ten nový a funguje to, ale prostě oba dva zároveň mi nefungují. Nevíte jak to nastavit ? V catalystu se mě taky zobrazuje jen jeden podle toho kterej je zaplej. Poradí někdo prosím ? Díky
PS: Ten Philips je od známého, normálně funguje, dal mě k tomu jen kabely, tak jestli sou potřeba drivery ? nebo něco v Biosu ? netuším..-.
Nefunguje jeden monitor ze 2
Re: Nefunguje jeden monitor ze 2
Na to, že máš druhý level, bys mohl vědět, že nemáš zdvojovat témata, řeš to v původním
Děkuju za vaše názory a rady. 

Vím otom, právě sem to tam napsal a uzavřel, tam se to nehodí řešit omlouvám se. Ale rád bych tuto situaci vyřešil, nevím včem by mohl být problém, dost mě to mrzí těšil sem se nato.
Jak tak koukám, tak ten monitor má jen jeden vstup, takže tam na něm není co přepínat, máš ho tedy přes tu redukci? Samostatně jsi ho zkoušel taky s tou redukcí, nebo jinde jen přes VGA?

Ano, má jenom VGA, kupoval sem tohle http://www.alza.cz/redukce-dvi-vga-d42405.htm a pomocí toho to zapojil, tak sem měl a mám zapojený i muj Acer už dlouho, tak stejně sem zapojit i tady ten Philips čili mám oba dva DVI na VGA. Zkoušel sem i samostatně a to naběhl ten Philips normálně, ale spolu si prostě nerozumí
Nepotřebuje třeba nějáké ovladače ? Nebo co zkusit vyndat a vratit grafiku ? Jinak napíše to " no video input " a de do sleep modu. Ale když ho zapojím samostatně tak funguje normálně.
Nepotřebuje třeba nějáké ovladače ? Nebo co zkusit vyndat a vratit grafiku ? Jinak napíše to " no video input " a de do sleep modu. Ale když ho zapojím samostatně tak funguje normálně.
Tak to je problém v ovladači grafiky, já teď u sebe zařízení s Catalyst nemám, takže dnes ti určitě neporadím. Možná bude někdo jiný rychlejší.
Grafiku vyndávat nemusíš koukni do toho Catalystu, popř. zkus ovladač přeinstalovat
Grafiku vyndávat nemusíš koukni do toho Catalystu, popř. zkus ovladač přeinstalovat

Jako takhle ten Philips funugje, když ho zapnu ta normálně naskočí že se zapne a taková ta uvítací obrazovka Philips. Zkusím přeinstaloval ovladače grafiky a uvidím tedy. Jinak stále hledám pomoc takže klidně kdokoliv napište .
Naběhne mi tato nabídka
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Úno 2015 22:02) ---
mám něco zkusit ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Úno 2015 22:02) ---
mám něco zkusit ?
Nic z toho nefunguje, nebo nic to spíš nedělá klikl sem na všechno. Co zkusit dal ? Přece něco musí fungovat
- Petr Škorec
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A když ve Windowsech klikneš na rozpoznat? V Win XP se muselo nastavit co chceš dělat s 2. monitorem. Zda klonovat 1. obraz nebo rozšířit pracovní plochu na druhý monitor.
Možná bych zkusil po nastavení restart.
Možná bych zkusil po nastavení restart.
PC1: Intel i5 4460 Haswell, 16 GB RAM, 240GB SSD, 2TB HDD, GTX 960 4GB GDDR5.
PC2: Intel i5 11400F Rocket Lake-S, 16GB RAM, 256GB SSD M2, 1TB SSD M2, GTX 1660 6GB GDDR6
Notebook: Lenovo B590, i3, 4GB ram, 500 GB HDD
Notebook: Dell C610, Pentium III 1,1ghz, 256MB ram, 20GB HDD
PC2: Intel i5 11400F Rocket Lake-S, 16GB RAM, 256GB SSD M2, 1TB SSD M2, GTX 1660 6GB GDDR6
Notebook: Lenovo B590, i3, 4GB ram, 500 GB HDD
Notebook: Dell C610, Pentium III 1,1ghz, 256MB ram, 20GB HDD
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11302
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41
-
- 7
- 3764
-
od martanius
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3304
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
-
-
Snímač otisku najednou nefunguje, laptop Příloha(y)
od frisby » 17 srp 2024 22:18 » v Problémy s hardwarem - 1
- 1729
-
od frisby
18 srp 2024 10:46
-
-
-
USB-C hub nefunguje na jednom ASUS notebooku s Thunderbolt 4, na jiném ano
od Atjov1 » 20 bře 2025 19:58 » v Problémy s hardwarem - 10
- 6087