Problémy s notebookem po SW vyčištění. (spěchá)
Problémy s notebookem po SW vyčištění. (spěchá)
Zdravím, mám tu notebook amilo pi 2530, který byl dost zasekaný, tak jsem ho vyčistil tak že jsem odstranil nepoužívané programy, filmy, fotky atd. Potom jsem zformátoval disk D: kde byly fotky, hry atd. ale i složky (název byl řada písmen a číslic, myslím) které se tvářily jako systémové. Potom jsem projel ntb cleanerem, ale teď mám problém že se NTB někdy nepřipojí na WiFi, tváří se jako zakázaná a nelze povolit. Po restartu jede OK, ale třeba po dalším restartu zase ne. Do systémových souborů na C: jsem nezasahoval. Nevíte co jsem s tím mohl udělat? OS Win Vista.
Re: Problémy s notebookem po SW vyčištění. (spěchá)
Mohl jsi s tím udělat cokoliv to ti nikdo nepovíme, každpoádně smazání víceméně čehokoliv na nesystémovém oddílu by němelo ovlivnit jeho funkci. Spíše Ti to nabořila nějaká čistící utilita. Máš nainstalovaný SP2? Zkusil bych přeinstalovat ovladače od Wi-Fi adaptéru + utilitu která se o něj stará (jestli tam nějaká je).
Mám SP2, utilita tam není žádná. Ještě dodám že ve správci zařízení mám vykřičník u Řadiče Paměťových Zařízení - A8ATC2SU IDE controller.
Zkusil jsem to tedy přenstalovat, uvidíme. Navíc ikonka diskové aktivity téměř neustále svítí.
(Že já debil se pouštím do oprav cizích NTB)
Zkusil jsem to tedy přenstalovat, uvidíme. Navíc ikonka diskové aktivity téměř neustále svítí.
(Že já debil se pouštím do oprav cizích NTB)
Drivery pro Wi-Fi adaptér najdeš zde: http://www.intel.com/p/en_US/support/hi ... pro3945abg
Tím, že se tváří jako zakázaná myslíš co přesně? V záložce nastavení adaptéru je "zakázáno"?
Tím, že se tváří jako zakázaná myslíš co přesně? V záložce nastavení adaptéru je "zakázáno"?
Ono se to tváří fakt divně. Píše to "omezené připojení", když kliknu "odpojit" tak už to pak žádnou síť nenajde, nepomůže ani vypnutí - zapnutí přepínačem. Když kliknu na ten adaptér na vlastnosti, píše to "zakázáno". Ve správci zařízení to píše ale že je to ok. Když dám povolit, píše to "povolování" ale nepovolí se. Aby se WiFi zapla, musím NTB restartovat.
(ještě dodám že registry jsem nečistil)
(ještě dodám že registry jsem nečistil)
Co a číms čistil?
Ccleanerem. Normálně jsem ho zapnul a klikl spustil cleaner.
Zdá se že problémy s WiFi vyřešila přeinstalace ovladače. Systém jede celkem svižně, asi tak 2x rychleji než můj desktop, Ale nelíbí se mi vysoká disková aktivita.
Je to v pořádku. Je vyšší, ale když z toho odečteš nenažraný Chrome a stránkovací soubor tak je to v pohodě.
OK. Díky za pomoc. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2909
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek