Za seba mozem odporucit LG L Fino. Ma 1GB RAM, procesor stvorjadro snapdragon 200 (na hry moc nie) android kitkat, no v blizkej dobe android l ..
Telefon ide plynulo, neseka. Hry velmi nehram, ale take menej narocne to zvlada v pohode. Vydrz baterie je 1 den pri narocnom pouzivani.
Neviem ako je to teraz presne s cenou, ale myslim ze stoji nieco okolo tych 3200.
Smartphone do 3,000,-
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- pepazdepa858
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Smartphone do 3,000,-
můžeš se těšit na W10 a i na další W...
Zdravím :) Zkus se podívat na tenhle :) http://mobilni-telefony.heureka.cz/doog ... oCXpLw_wcB
Zenfone 4, alza ho má teď v akci za trojku. Sám ho mám, takže nedoporučuju jen podle toho co jsem slyšel, ale z vlastní zkušenosti.
Just Fucking Google It!
- pepazdepa858
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
u lumie 535, revize 3.0.0 převládá problém s dotýkem nejspíš chyba HW, microsoft dělá mrtvého brouka a zatím se k tomu nevyjádřil jen vydal už několik SW aktulalizací ale problém pořád přetrvává
revize 5.0.0 se myslim v Česku ještě nepordává tak pozor
revize 5.0.0 se myslim v Česku ještě nepordává tak pozor
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Bratr má jako druhý mobil tento. Nabízel mě, že mě ho sežene, ale já jsem ho nechtěl - je tam příliš mnoho kompromisů. Nakonec jsem si pořídil za dvojnsobnou cenu THL - T11.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
s wp mám zkušenosti Lumia 520, 530, 625, 925. Jinak prestigio 8400 (2200,-) jsem kupoval přítelkyni (chtěl sem opravdu nejlevnější wp) a taky spokojenost! šlape jak hodinky. (Ikdyž sem měl z prestigia strach)
MSI B650 GAMING PLUS WIFI / ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Grey / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16G / Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL36 Beast Black EXPO / SSD disk Kingston FURY Renegade NVMe 2TB / Be quiet! PURE POWER 11 700W
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”