Ahoj, chtěl jsem přeinstalovat pc, protože ho budu dávat tetě a jelikož nemám win xp na CD, tak jsem zkusil vyčistit disk a v nabídce jsem zaškrtl skoro všechno, co mi nabídlo ke smazání, dával jsem to včera večer a když to už "jelo" 2 hoďky, tak jsem si všiml, že mi nereaguje monitor, klavesnice a myš....
Tak jsem pc restartoval a obrazovka, klávesnice a myš už ani nesvítí..
Vaše rady?
Děkuji.
přeinstalace win xp bez cd
Re: přeinstalace win xp bez cd
Sehnat instalacni CD a nainstalovat znova Windows - s formatem disku.
Preinstalace Windows se prece nedela tak, ze za behu systemu zacnu nahodne mazat vsecko co jde.............. je prece jasne ze kdyz umazes cokoliv duleziteho tak uz pocitac nenabehne. A kdyby nabehl, tak toho pulka nemusi fungovat. Cista instalace je jedine reseni pokud ten pocitac ma dostat nekdo dalsi.
Ciste technicky - nelze delat preinstalaci Windows bez instalacniho media.
Preinstalace Windows se prece nedela tak, ze za behu systemu zacnu nahodne mazat vsecko co jde.............. je prece jasne ze kdyz umazes cokoliv duleziteho tak uz pocitac nenabehne. A kdyby nabehl, tak toho pulka nemusi fungovat. Cista instalace je jedine reseni pokud ten pocitac ma dostat nekdo dalsi.
Ciste technicky - nelze delat preinstalaci Windows bez instalacniho media.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 14 úno 2015 09:47, celkem upraveno 1 x.
myslíte, že to pujde i takhle ? načte mi to flashku ?
http://tlukas.eu/tipy-amp-triky/instala ... na-netbook
http://tlukas.eu/tipy-amp-triky/instala ... na-netbook
-
- Pohlaví:
Pro systém Windows XP již skončila podpora, doporučuji tedy přejít na novější operační systém.
To co je tam dále popisováno není zdaleka legální!
to nevadí ne ?
Naposledy upravil(a) dedras dne 14 úno 2015 11:07, celkem upraveno 1 x.
U tveho pocitace se da jeste rict ze je to tvoje riziko a pravni zodpovednost.
Ale darovat nekomu pocitac s nelegalni kopii operacniho systemu muze udelat prusvih nekomu jinemu.
Muzes tam dat Linux, je to legalni, na prohlizeni internetu to bude perfektni a je to vyrazne lepsi nez 14 let stare Windows XP s hromadou bezpecnostnich chyb ktere nebudou nikdy opraveny a ktere napadne prvni virus ktery se do pocitace dostane.
Ale darovat nekomu pocitac s nelegalni kopii operacniho systemu muze udelat prusvih nekomu jinemu.
Muzes tam dat Linux, je to legalni, na prohlizeni internetu to bude perfektni a je to vyrazne lepsi nez 14 let stare Windows XP s hromadou bezpecnostnich chyb ktere nebudou nikdy opraveny a ktere napadne prvni virus ktery se do pocitace dostane.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”