Ahoj, prosím
nějak se mi nedaří přijít na systém obnovy pomocí R- studia. nějaké soubory jsem si už obnovil, ale ted když dám scan, tak to trvá 24 hodin, nakonec se ukáže použitelný recognized, ale když na něj kliknu 2x tak začne kopmík šrotovat, vyhledává mrtě souborů a u 30% zamrzne.
Jde mi pouze o videa . Zaškrtl jsem, že se jedná o Fat, že chci vyhledat pouze videa a stejně to chrlí příšernosti a posléze se atk nedostanu k možné opravě. Poradil by někdo zkušený jak na R studio, aby nebyl zlý sluha, ale dobrý pán.
Díky
R-studio network
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: R-studio network
nějak se mi nedaří přijít na systém obnovy pomocí R- studia---- to v něm taky funguje?
Doufám,že obnovuješ data na jiný disk.Můžeš také vyzkoušet free-https://www.piriform.com/recuva
Doufám,že obnovuješ data na jiný disk.Můžeš také vyzkoušet free-https://www.piriform.com/recuva
U FAT souboroveho systemu je minimalni pravdepodobnost, ze neco pujde obnovit nebo ze data co obnovit pujdou udou v poradku.
Nicmene kdyz to na 30% vytuhne, bude KO disk.
V tom pripade je lepsi skusit Testdisk nebo udelat napred image disku pre DDRESCUE a pak experimentovat s tim imagem.
Nicmene kdyz to na 30% vytuhne, bude KO disk.
V tom pripade je lepsi skusit Testdisk nebo udelat napred image disku pre DDRESCUE a pak experimentovat s tim imagem.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
já to dostal z R - studia
disk zamrzne že nemá PC dostatek volné paměti. Hodně souborů sem obnovil pomocí R- studia, ale myslím si, že to není všechno a nevím jak to udělat, aby to vyhledávalo třeba pouze videa soubory a ne vše ostatní a i když zaškrtnu pouze videa, stejně to hledá i vše ostatní
testdisk je složitej a ddrescue to už je na vysokou
disk zamrzne že nemá PC dostatek volné paměti. Hodně souborů sem obnovil pomocí R- studia, ale myslím si, že to není všechno a nevím jak to udělat, aby to vyhledávalo třeba pouze videa soubory a ne vše ostatní a i když zaškrtnu pouze videa, stejně to hledá i vše ostatní
testdisk je složitej a ddrescue to už je na vysokou

Testdisk je nejjednodussi.
Zadas ze chces jen treba AVI, MKV a MP4 a zadas jen slozku, kam to chces. Pak to projizdi cely disk a uklada soubory.
Kdyz zadas jen slozku, tak tam vyklopi vsecko co najde.
Zadas ze chces jen treba AVI, MKV a MP4 a zadas jen slozku, kam to chces. Pak to projizdi cely disk a uklada soubory.
Kdyz zadas jen slozku, tak tam vyklopi vsecko co najde.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ok zkusím ten testdisk, už nemám co ztratit - ale soubory, na kterých mě záleželo, mám zpátky. Ted to budu lépe zálohovat.
A varuju před ADATA Classic CH94
A varuju před ADATA Classic CH94
ADATA Classic CH94 - presne z tehle disku jsem zachranoval data kolegovi, ze dvou kusu
Testdisk z toho dostal vsechno co slo, ale bylo nutne vyndat ty disky ven - protoze blbnul prevodnik SATA-USB co je v te krabici (u obou disku).
Testdisk z toho dostal vsechno co slo, ale bylo nutne vyndat ty disky ven - protoze blbnul prevodnik SATA-USB co je v te krabici (u obou disku).
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Dostane se to jenom sem a už 15 minut nic :///
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Úno 2015 19:50) ---
Jinak a-data to sem nalítnul a to s disky zacházím normálně, k mechanickému poškození nedošlo, převodník zdá se pracuje normálně, po zapojení k PC disk funguje, jenom se na něj nejde dostat. Pěknej šunt no
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Úno 2015 19:50) ---
Jinak a-data to sem nalítnul a to s disky zacházím normálně, k mechanickému poškození nedošlo, převodník zdá se pracuje normálně, po zapojení k PC disk funguje, jenom se na něj nejde dostat. Pěknej šunt no
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Každopádně děkuji, ještě se poptám někoho v okolí, kdo by uměl s tím test diskem, ale víc už proto asi neudělám.
-
- Pohlaví:
Na webu je na Test disk návod.
Odesláno z mého MT15i
Edit: http://www.svethardware.cz/photorec-a-r ... tu/29502-2
Odesláno z mého MT15i
Edit: http://www.svethardware.cz/photorec-a-r ... tu/29502-2
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení